Upcoming

24 januari 2017


Hi all!
Ik ben bezig met een heel leuk projectje, namelijk de 'Photography Challenge!' Het word super leuk en ik doe er heel erg mijn best op, dus ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden! Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Ik zag op Pinterest een heleboel verschillende soorten Photography Challenges, en toch heb ik besloten er zelf een te maken. Ik heb dingen uitgekozen die mij heel leuk leken op het gebied van fotografie, waarmee ik naar mijn idee meer kon dan alleen een fotootje maken. Ook zitten er af en toe een beetje vage dingen tussen, zodat je je eigen creativiteit er in kwijt kan. Fotografie is namelijk heel persoonlijk, je kan je foto helemaal maken zoals je zelf wilt, there are no rules!

Ik ga niet twintig dagen achterelkaar een foto posten, dat is een beetje teveel van het goede. Ik wil de tijd nemen voor de foto's zodat ze ook echt lukken! Het idee is dus: Day 1 komt zaterdag op mijn Instagram (@inspiregirll), Day 2 komt zondag op mijn Instagram online. Na 4x dit gedaan te hebben (na een maand dus) maak ik van de acht foto's een compilatie en die zet ik in een artikel. Ook zal ik dan meer over de foto zelf vertellen :)

Thats it! Het is niet lastig, alleen maar leuk! Als jij dit ook wilt doen mag dat helemaal! Je kan de foto overnemen, zolang je maar vermeld dat hij van mij afkomstig is.

Laat me in de comments weten wat je van deze challenge vindt!

Liefs

4 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.