About


Hi allemaal!
Super leuk dat je mijn blog bekijkt! Ik ben Angela, ik ben 15 jaar en momenteel zit ik in 3 VWO. Ik houd van creatief bezig zijn en dan vooral met mijn camera! Ook heb ik een liefde voor schrijven en die combinatie heeft er voor gezorgd dat ik een persoonlijke blog ben gestart: Inspiregirll.

Op 6 Juni 2015 ben ik begonnen met deze blog, voornamelijk omdat ik een hobby zocht. Ook las ik veel blogs en daardoor werd ik heel erg geïnspireerd. Achter mijn blognaam zit ook een verhaal; Ik kreeg een keer een kaartje van iemand waarop ze schreef dat ik een heel inspirerend persoon was, Inspiregirll! O ja, als je je afvraagt waarom je 'girll' met twee keer een 'L' schrijft, de blog URL (de site naam) was niet meer beschikbaar als inspiregirl met 1 L.

Wat kan je verwachten op mijn blog? Ik post ongeveer 2/3 artikelen in de week en de onderwerpen variëren van fotografie tot beauty tot aan persoonlijke artikelen. Op mijn blog staat vooral fotografie centraal: dat mijn blog mooie foto's bevat vind ik heel belangrijk. 

Veel plezier met lezen tot de volgende keer!

X
Angela

P.s. Wist je dat je je ook kan abonneren op mijn blog? Dat kan je doen door je e-mail adres (niemand kan je e-mail zien) in te vullen links in de side-bar op mijn blog. Ik zou het super leuk vinden als je dat zou willen doen! 

2 opmerkingen

  1. Super leuk! Ik heb precies hetzelfde met mijn URL, best irritant. Je blog ziet er erg mooi uit! De foto op deze pagina vind ik echt geweldig, hihi.

    Liefs Hannah ♥

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.