Wishlist // Esprit

13 juni 2017


Hi all!
Vandaag deel ik weer eens een wishlist met jullie, wat al heel lang geleden is! Ik vond het dus weer tijd worden en het leek me leuk om dit keer thema rond mijn wishlist te hangen, namelijk Esprit! Ik heb al een keer eerder over Esprit geschreven en dat werd heel goed ontvangen door jullie, dus hier nog een artikel!

Shirts & sweaters

Op het gebied van shirtjes en sweaters kan je bij Esprit heel goed terecht. Hierboven heb ik mijn drie favoriete items neergezet. Ten eerste het  tijdloze gestreepte shirt, ik vind hem zo leuk! Ook de paarse tanktop ernaast vind ik er heel zomers uitzien, een heel geschikt shirt voor bijvoorbeeld een festival! Maar ook voor de wat koudere dagen heeft Esprit mooie kleding, de roze sweater die je boven op de foto kan zien ziet er heel cute uit, zeker eentje die op mijn wishlist thuishoort!

Link gestreept shirt: http://www.esprit.nl/dames-sweatshirts/gestreept-boxy-fit-sweatshirt-067CC1J003_110
Link paarse tanktop: http://www.esprit.nl/dames-tshirts/tanktop-met-etnoborduursel-057CC1K014_040
Link roze sweater: http://www.esprit.nl/dames-sweatshirts/zachte-hoodie-met-logoprint-katoenmix-017EI1J004_691


Jumpsuits 

Ja, Esprit heeft heel veel leuke, verschillende jumpsuits! De eerste heeft een print met allemaal flamingo's, zo leuk! Ook heeft de achterkant een mooi detail, het is namelijk geknoopt! Echt heel tof. De tweede is lekker simpel, lekker zwart! En de laatste is ook heel bijzonder, die heeft namelijk een top van kant! Dat geeft de jumpsuit een hele chique uitstraling, i like it!

Link jumpsuit flamingo's:http://www.esprit.nl/dameskleding/jumpsuits/soepele-geweven-jumpsuit-met-print-067EE1L003_400
Link jumpsuit zwart: http://www.esprit.nl/dameskleding/jumpsuits/cr%C3%AApe-jumpsuit-met-spaghettibandjes-057EO1L001_001
Link jumpsuit kant: http://www.esprit.nl/dameskleding/jumpsuits/jumpsuit-met-kanten-lijfje-037EO1L002_001

Dit waren dan al weer alle items! Mijn persoonlijke favoriet is denk ik de roze sweater, die vind ik echt heel tof!

Alle items kun je vinden op de site Esprit.com, daar kan je de prijzen checken en gewoon is even rondsnuffelen wat voor kleding ze nog meer hebben!

Welk item is jouw favoriet? 

Liefs,

Angela

2 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.