Makeup Revolution Fortune Favours The Brave

16 september 2016


Als er een palet is wat er op mijn lijstje stond, dan was het wel dit palette van Makeup Revolution! Dit palet bevat 30 verschillende oogschaduw tinten. Van neutrale aardetinten tot felle blauwe, groene en paarse kleuren. En dan ook nog eens een mix tussen mat, glanzend, gebakken en metallic! En dat voor 15 euro, je maakt een grapje!


Toen ik in Engeland was zag ik dit palette voor maar 10 pond (omgerekend zo'n 12 euro, dus nog drie euro goedkoper!) dus je begrijpt wel dat ik deze absoluut moest meenemen! Zo'n voordelig palet kom je niet heel vaak tegen....

Swatches
De eerste rij viel een beetje tegen, maar de andere drie rijen (zie de zwarte op de derde rij!!) hadden heel veel pigment en waren heel zacht! Sommige tinten vallen een beetje weg, doordat ze heel licht zijn, dan vooral de eerste drie van de eerste rij, maar de rest vind ik super mooi!
Ook zit er een kwastje bij het palet, wat niet heel slecht is, maar ik gebruik liever mijn eigen kwasten. Wat ik echt heel fijn vind is dat er een spiegel aan de binnenkant zit, en doordat het palet zo groot is, kan je bijna je hele gezicht zien in de spiegel, wat heel fijn is!

Ooglook


Oke, vergeef me mijn niet ge√ępileerde wenkbrauwen....

Ik heb een groene tint op het ooglid gebruikt, en een mix van een aantal matte bruine tinten in de arcadeboog, ik vond het eindresultaat best mooi!

Conclusie

Jaaa wat ben ik blij met dit palet! Het is onwijs mooi en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit palet is zeker aan te raden, het is heel divers en je kan er lekker mee experimenteren. Als je in Engeland bent en hem tegenkomt zou ik hem zeker niet laten liggen!

Dit palet is te koop bij Superdrug in Engeland, maar ook online te bestellen op Boozyshop voor 15 euro.

1 opmerking

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.