·Hair routine·

12 augustus 2016


Hi allemaal!
Vandaag deel ik mijn 'haar routine' met jullie, oftewel, ik laat jullie de producten zien die ik gebruik, van shampoo tot haarolie, ik laat het jullie allemaal zien!

Shampoo & Conditioner 
 Voor Conditioner gebruik ik op het moment de Anti Klit van Palmolive, ik vind hem heel fijn!
 Als Shampoo gebruik ik de L'Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil voedende Shampoo. Dit is een shampoo met olie, iets wat heel fijn is want ik heb haar dat een beetje aan de droge kant is.

Haar oliën 


Als eerste deze vloeibare olie, volgens mij komt deze van de kapper. Dit is een fijne olie want mijn haar word er minder pluizig van en ziet er na gebruik gezond en glanzend (niet vettig!) uit!

Ik heb ook een olie in vaste vorm, namelijk deze Argan Oil van The Body Shop. Ik doe deze altijd in de punten van mijn haar, als ze droog aanvoelen. Deze olie gebruik ik graag als ik niet veel nodig heb. Heeft mijn haar behoefte aan meer? Dan pak ik graag de vloeibare.

Heel af en toe stijl ik mijn haar, maar meestal niet. En dit is dan alles wat ik ermee doe! Ik borstel het natuurlijk ook, maar ik heb niet een hele uitgebreide haar routine, i keep it simple :)

Welke producten gebruik jij?

 
 

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.