Fotografie TAG

14 augustus 2016


Hi allemaal!
Jullie weten vast wel dat ik fotograferen super leuk vind, ik doe het super graag en daarom doe ik deze TAG, omdat hij perfect aansluit bij me aansluit! Kijk je mee?

Wat was je eerste eigen camera?
Dat was de Samsung WB250F. Dat is een compact camera, die heb ik alleen niet heel erg vaak gebruikt. Ik wist toen eigenlijk nog niet zo goed wat ik ermee aan moest. Na die camera ben ik gaan sparen en nu ben ik al een jaar trotse eigenaar van een Canon EOS 1200D!

Waar maak je de meeste foto's van?
Ik maak vooral foto's voor mijn blog van make-up, outfits, mijn poezen en random dingen! Eigenlijk alles wat ik tegenkom, het liefst zoveel mogelijk!

Met welke app bewerk je je smart-phone foto's het liefst?
Eigenlijk deel ik alleen maar foto's van mijn camera.....en anders bewerk ik het gewoon met Instagram zelf, of heel soms met VSCO Cam.

Wat is je favoriete zelfgemaakte foto?
Dat is de foto hierboven, niet omdat hij nog zo mooi is, maar omdat hij precies op het goede moment is genomen. Ook is de kwaliteit top, niet overbelicht, goed scherp en hij is best indrukwekkend. Ze waren hier aan het stoeien en dan is het best lastig om daar een goede foto van te maken, deze is echt bijzonder!

Hoeveel foto's maak je gemiddeld op een dag?
Als ik echt op fotograferen uitga, dan wel 50 of meer denk ik. Maar ik fotografeer niet elke dag, maar wel 4 keer in de week ongeveer.

Op welke plek wil je ooit nog foto's maken?
Ik weet het niet! Ik denk dat ik graag eens naar een andere stad in Nederland wil en daar gewoon rondlopen en veel foto's maken.

Aan welke fotografie-tip heb je het meest gehad?
Ik heb niet echt fotografie tips gehad?

Hoe deel jij je foto's met de buitenwereld?
Via mijn blog en Instagram! Daar kan je alle foto's op zien verschijnen!

Houd jij van fotografie?  

1 opmerking

  1. Ja ik hou van fotografie en krijg bijna mijn nieuwe camera de Pentax k50, yeejjj. We zouden eigenlijk een keer samen foto's moeten gaan maken!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.