EO-Jongerendag

08 juni 2016


Laatst konden jullie al lezen dat ik voor het eerst naar de EO-Jongerendag ben gegaan en vandaag vertel ik jullie hoe ik het vond, wat ik er allemaal gedaan heb en nog veel meer!

Als eerste: het was nog veel leuker dan ik gedacht had! Het was ontzettend gaaf, er waren super leuke bands, en het was heel goed georganiseerd.

We waren er al vrij vroeg dus het programma ging nog niet beginnen dus hadden we lekker de tijd om rond te lopen op het terrein. Het was in de GelreDome maar daar buiten op het terrein stonden allemaal standjes met leuke dingen zoals een suikerspinnenkraan, een Huis van Belle tent, een standje met allemaal boeken, cd's en leuke christelijke armbandjes en er waren nog wat springkussens. 

Er waren verschillende bandjes, als eerste de BEAM worshipband zelf, daarna kwam als eerste Trinity en Planetshakers. Ook LZ7 was er en mijn favoriet: For King and Country. Allemaal hele gave bands met leuke, christelijke muziek (deze bands zijn het bewijs dat christelijke muziek echt super leuk is!) For King And Country vond ik het allerleukst, hun muziek stijl ligt mij heel erg en het toffe, ze gingen ook het publiek in en er was ook een speciale rij voor slechthorende/gehandicapte mensen en die ging hij (de zanger van die band) allemaal een knuffel geven, dat vond ik echt heel tof! En hij hield ook nog een kleine toespraak over dat wij meiden met alle respect behandelt moeten worden, en zo hoort het! Ook hebben ze een liedje gemaakt die ik heel bemoedigend vond, die zie je hieronder, het heet Priceless.
Wat was het een gave dag! Er waren zoveel mensen, zoveel lichtjes, zoveel mooie dingen! Er is trouwens ook goede controle, je mag bepaalde dingen zoals flesjes en deo's niet meenemen, was ik vergeten dus ik had mijn deo meegenomen. Die moest ik buiten onder de trap leggen waar alle andere flesjes en deo's lagen en dan kon ik hem aan het einde van de dag weer ophalen. Soms ging ik naar buiten naar de standjes en dan zag ik hem altijd staan maar aan het einde van de dag was hij weg! Waarschijnlijk heeft iemand hem gepakt en dacht diegene dat die van haar was, ach, het is maar een deo haha!

Ik raad het je zeker aan om naar de EO-Jongerendag te gaan, het is zo gaaf! Vooral de artiesten vond ik heel leuk, omdat christelijke muziek vaak als saai word gezien, maar dat is het absoluut niet!

Ben jij dit jaar naar de EO-Jongerendag gegaan?

2 opmerkingen

  1. Ik vond het ook superleuk! Jammer dat we elkaar niet meer zijn tegengekomen... Ik was mijn telefoon kwijtgeraakt en moest 'm gaan zoeken, dus toen hebben we niet meer kunnen afspreken ofzo! Gelukkig heb ik 'm nu weer terug...
    Jessy

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.