Challenge: 30 dagen geen snoep en snacks UPDATE 1

09 juni 2016


Hi iedereen!
Ik had jullie updates beloofd over hoe het ging met mijn challenge! Vandaag ben ik ruim een week bezig en deel ik graag hoe ik het ervan af breng!

Ik zeg eerlijk: ik had een beetje geluk deze week, aangezien we als uitzondering hebben dat je 1 keer lekker los mag gaan met wat je maar wilt, bij mij is dat vrijdag. En Zaterdag was het EO-Jongerendag, en wat neem je dan mee? Juist! Snoep! Dus ik zei tegen mijn vriendin, is dat een uitzondering, in de zin van een speciale gelegenheid? Ze vond van wel dus ik heb toen ook wat snoep enzo gegeten.

Maar verder heb ik niet gecheat! Ik heb me er netjes aan gehouden wat ik wel knap vind van mezelf. Ik heb ook nog geen koekjes gebakken (luiheid on point) dus ik heb geen koekjes gegeten (behalve dan op die vrijdag) en er is ook geen snoep naar binnen gegaan. Waar ik het mee opgevuld heb? Ontbijtkoek, nootjes, appel met kaneel, banaan, wat ik vooral lekker vond zijn de walnoten met cashewnoten (ongezouten!) en de appel met kaneel, een voordeel: het vult best wel! En natuurlijk gewoon goed ontbijten en lekker avond eten.

Soms is het wel eens lastig, dan wil je gewoon dat koekje naar binnen schuiven. Maar ik hoop dat het me verder ook afgaat zoals deze week! Want (al zeg ik het zelf) ik denk dat ik het zo slecht nog niet doe!

X

Angela

3 opmerkingen

  1. Supergoed dat je dat kan volhouden!!! Dat kan ik echt niet hoor! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super goed. Op naar volgende week!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.