Nieuwe Polaroids (+ mini DIY)

19 mei 2016


Hi allemaal!
Ik heb al meer een artikel gemaakt over (zelfgemaakte) polaroids, alleen zijn we weer een tijd verder, dus ook een hoop foto's verder! Tijd dus voor nieuwe polaroids.


Ik heb foto's gepakt die veel voor me betekenen of gewoon een hele leuke herinnering hebben, ik heb bijvoorbeeld veel foto's van mijn poezen, van vriendinnen en ook een foto van het Brighton wheel en het uitzicht daar.Mini DIY
 
Dit is een MEGA simpele DIY, misschien niet eens noemenswaardig maar ik wil het toch even vertellen. Je stelt gewoon een Word documentje op met de foto's die je wilt hebben (laat er wel voldoende ruimte tussen!) dat print je uit, daar teken je het kader omheen en dat knip je uit, en als kers op de taart kan je het nog plastificeren maar zelf heb ik dat niet gedaan omdat ik het zelf wel goed vond zo. Leuke idee├źn om je polaroids een plekje te geven kunnen bijvoorbeeld zijn, dat je touwtjes aan je deur hangt, en je foto's met leuke kleine houten knijpertjes vasthangt, of je hangt er een aantal in een fotolijstje, of zoals ik, op een soort 'bord' met allemaal hartjes!
Wat vind jij van DIY polaroids? Of ben je misschien meer van het de echt ontwikkelde plaatjes?

3 opmerkingen

  1. Super leuk! Ik dacht eerst dat ze echt waren, haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh, ze zijn zo leuk geworden. Volgens mij heb ik dat hart ook nog ergens liggen, ooit op een verjaardag gekregen denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.