Tips voor de laatste weken school

20 mei 2016


Hebben jullie dat ook? Dat je aan het begin van het jaar echt in zo'n drive zit en je je toetsen goed wilt leren en gaat plannen en al die dingen? En dat je aan het einde van het jaar er gewoon helemaal klaar mee bent en gewoon vakantie wilt? Juist! Daarom wil ik vandaag wat tips geven om dat einde van het schooljaar toch vol te houden!

Neem (wat meer) tijd voor jezelf
Misschien een gekke tip.... maar hier bedoel ik niet de hele middag YouTuben, maar eerst al je huiswerk en leerwerk en jezelf daarna verwennen met wat jij maar wilt! En dan echt verwennen, en niet zomaar even de hele middag op je mobiel maar ga ervoor! Maskertje, playlist, bubblebar, iets kopen voor jezelf, noem maar op, geloof me, zo'n beloning helpt echt!

Kijk naar al je GOEDE cijfers
Dit werkt zó motiverend! Ook al heb je misschien wel een heleboel, of maar een paar onvoldoendes, maakt niet uit, die goede cijfers geven je motivatie voor een volgend goed cijfer!

Maak je schoolwerk buiten
Ga niet binnen zitten, weggekropen op de bank maar ga op een heerlijke stoel in de zon zitten met je grote glas Icetea en maak op die manier je huiswerk, zo chill!

Trek 's morgens gelijk de gordijnen open
Niks lekkerders dan gelijk dat zonnetje op je snoet! Dan word je zoveel sneller wakker dan in het donker, nu is het zonnetje daar 's morgens, laten we er dan ook van genieten! En zo heb je een goed, en fijn begin van je dag!

Positief denken
Denk je als je opstaat: ahhh neeeee schoool!!! Denk dan: ik overleef dit wel, ik ga lol maken met vriendinnen en er het beste van maken!

Vind jij die laatste weken op school ook zo stom? 

2 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.