Life begins at the end of your comfort zone

12 mei 2016


Ik vind dit een super quote: Life begins at the end of your comfort zone. Want het is 100% waar! Als je dingen doet die je eng vind dan kom je veel nieuwe dingen te weten, een nieuw talent, of je merkt dat je er anderen mee blij kan maken, daarom schrijf ik er vandaag een artikel over!

Soms zie wel eens iemand, en dan denk je, zal ik diegene helpen of niet? Misschien vind je het wel spannend om diegene te helpen, maar als je het dan doet dan blijkt het dat diegene er superblij van wordt!

Ook op het gebied van bloggen, soms probeer ik een nieuw soort artikel uit en dan vind ik het spannend zodra het online komt, en wat blijkt? 9 van de 10 keer krijg ik zulke lieve en leuke reacties! Dat geeft me dan zo'n boost om vaker dingen te doen die ik eng vind of eigenlijk liever aan iemand anders over laat.

Laatst moesten we voor iets op school iets aan zo'n hoger iemand op school vragen, ik vind het dan altijd stom als ik moet praten maar zodra ik het gevraagd heb, en diegene aardig reageert vind ik dat super tof!

Stap uit je comfort zone! En dan kunnen dit de kleine dingen zijn zoals die ik hierboven beschreven heb, je hoeft echt niet meteen te gaan parachute springen, maar de kleine dagelijkse dingen die je normaal zou laten, doe ze toch eens! Je kan er veel voor terug krijgen!


1 opmerking

  1. Je hebt helemaal gelijk ook al kan het aan het begin nogal lastig zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.