Comment review #3

11 mei 2016


Hi allemaal!
Het is al weer een poos geleden dat ik een paar leuke, lieve comments van jullie heb gedeeld! Ik word elke dag super blij als ik weer een lieve comment zie staan op een artikel dat ik heb geschreven, dus ik dacht dat het weer eens tijd werd voor een nieuwe comment review!


Je blogt echt super en van alle nare reacties moet je je niks aantrekken! Je hebt een prachtig blogje hier zo en dat moet je vooral nog wat langer dan een jaartje gaan volhouden, op naar de 2 jaar! -Roos (So it's Rose)

Deze reactie kwam van Roos, op het artikel Ik & bloggen. Ik vond het een super lieve reactie en ik wilde hem graag in dit artikel stoppen!

Wat een leuke favorieten heb je! MAC Angel heb ik zelf niet, maar vind ik wel heel erg mooi. Ik ben enorm benieuwd naar de Essence Mosaïc blush. -Priscilla Dijkman (Belleviefashion)

Ik vond het zo leuk dat Priscilla een reactie had achtergelaten! Zij is een blogger die ik al een tijdje volg, dus vond ik het ook heel tof om een reactie van haar te zien!

Leuk ingevuld. Bij mij is het ook zo dat mijn katten me helemaal kunnen opvrolijken. Super leuke beestjes zijn het :) -Sarah H (HosteSarah)

Iemand die ook een zwak voor katten heeft net zoals ik, zo leuk om te lezen!

Dit moet je echt vaker doen! Dit is zo leuk! Ook hoe je erover schrijft is echt super leuk! xx -Lisa (Thehappylifeoflisa)

Een super lieve comment die zeker in dit rijtje thuishoort! Echt heel lief, en super leuk om te lezen!

Dat waren de comments voor deze keer! Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen!

1 opmerking

  1. Wat grappig om daar dan weer zomaar een comment van jezelf tegen te komen. Dat dan ook nog eens boven aan, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.