Shower gel battle: HEMA vs Rituals

24 april 2016


Hi allemaal!
We kennen vast allemaal de heerlijk schuimende shower gels van Rituals, in ieder geval, ik vind ze super fijn! Het enige nadeel is alleen dat ze behoorlijk aan de prijs zijn. Het fijne is dat HEMA ook schuimende shower gels heeft! Vandaag vergelijk ik ze voor jullie, kijken welke er als beste uit de test komt!

Verpakking
Zowel HEMA als Rituals heeft een mooie verpakking, eigenlijk zijn ze vrij hetzelfde! Allebei hetzelfde design, even groot, zelfde dop, heel mooi en strak.
Het kleine beetje schuim onderaan is van HEMA, het bovenste (vele) schuim is van Rituals.

Kwaliteit & geur
Qua geur vind ik de HEMA shower gels geen dupe ofzo, volgens mij hebben ze niet dat ze geprobeerd hebben de geur na te bootsen alleen beide schuimen ze wel heel veel! Het enige verschil is, dat bij de variant van de HEMA eerst een soort gel komt en dat je moet wrijven zodat er schuim komt, bij Rituals heb je meteen al schuim. In gebruik merk ik geen verschil, ze zijn eigenlijk vrij hetzelfde! Ik heb alleen wel het idee dat die van Rituals ietsjes zachter van structuur is.

Conclusie
Als je jezelf wilt verwennen, dan raad ik je die van Rituals aan! Die geeft gewoon een luxe gevoel, ook doordat je er natuurlijk gewoon meer voor betaald. Maar voor gewoon doordeweeks? Koop lekker die van HEMA! Die is ook van super goede kwaliteit, ze hebben een uitgebreid assortiment aan geuren dus voor ieder wat wils! En het beste: HEMA is ruim de helft goedkoper dan die van Rituals, super fijn dus!

HEMA Foaming shower gel: 4,-
Rituals Foaming shower gel: 8,50

2 opmerkingen

  1. Leuk zo'n post! Ik hou echt van foaming gel!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit moet je echt vaker doen! Dit is zo leuk! Ook hoe je erover schrijft is echt superleuk! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.