Blogger dilemma TAG

25 april 2016


Hi allemaal!
Ik had zin om een TAG in te vullen en ik zag deze TAG bij mijn vriendin en ik wilde hem ook graag invullen, so here it is!

Nooit meer tekst of nooit meer foto's op je blog?
Ik doe nooit meer foto's. Zonder foto's is een blog veel saaier maar door tekst kan ik mij beter uiten, ik houd van fotograferen, maar ik denk dat mijn blog beter af is zonder foto's dan zonder tekst.

Altijd een huilbui als je je blog bezoekt of altijd 30 minuten moeten wachten op je blog?
Altijd een huilbui als je je blog bezoekt, in principe bezoek ik mijn blog niet vaak, ik schrijf artikelen via mijn Blogger account, (ik hoop dat dit telt) en niet via mijn blog URL. En ik ben niet zo geduldig, dus die 30 minuten wachten zal niet gaan.

Je blog bestaat voor een groot gedeelte uit advertenties of nooit meer kunnen reageren op reacties?
Nooit meer kunnen reageren op reacties. 9 van de 10 keer zijn het toch geen vragen, en als mijn hele blog bestaat uit advertenties is die niet meer zo leuk om te bezoeken.

Geen social media of geen mailbox?
Stuur je vragen dan maar via Instagram DM! Ik ga voor geen mailbox, social media vind ik heel leuk, en aangezien ik geen foto's meer op mijn blog meer mag plaatsen (zie eerste vraag) kan ik ze nog wel op Instagram kwijt!

Je foto's zijn onwijs wazig of altijd witregels tussen de zinnen?
Rekening houdende met de eerste vraag, ik heb geen foto's meer op mijn blog! Maar afgezien van die vraag zou ik gaan voor altijd witregels tussen de zinnen, zo mega storend is dat nou ook weer niks.

Je artikel blijft maximaal 12 uur op je blog staan of maar 2 uur bloggen in de week?
Tja, ik vind het zonde om veel werk te stoppen in een artikel dat maar 12 uur te lezen is, dan stop ik liever de tijd die ik wel heb in een goed artikel dat voor altijd kan blijven staan. Dan heeft je blog ook veel meer inhoud, dat vind ik heel belangrijk!

Je mag niks persoonlijks kwijt op je blog of je lay-out is simpel en wit?
Welke kleur heeft mijn lay-out? Wit! En is die simpel of heel druk en ingewikkeld? Simpel! Dus moeilijk is het niet, ik ben trots op mijn lay-out, ik heb er veel tijd aan besteed en ik vind hem heel mooi! Ondanks dat die simpel is en wit, vind ik hem wel tof. Al zeg ik het zelf.

Wordpress/Blogger houdt geen spam tegen of Bloglovin werkt niet?\
Aangezien ik op dit moment geen last van spam heb, kies ik ervoor dat Blogger geen spam tegenhoudt, wellicht veranderd in de toekomst nog, maar voor nu is dit mijn keuze!

Je artikelen moeten altijd rijmen of je hoort alleen nog maar negativiteit als je je artikelen schrijft. 
Tja, negativiteit is echt heel naar, dus ik ga ervoor dat mijn artikelen altijd moeten rijmen.

Je moet reclame maken over je blog aan iedereen die je spreekt of je moet elke dag een shirt aan met: Bezoek mijn blog : (Blognaam)
Ik ga voor het T-shirt! Het lijkt dan een beetje op een soort 'Merchandise' en dat lijkt me best wel cool, niet voor iedere dag maar ja, als het moet, doe dan dat maar.

Dit was de TAG, ik hoop dat je het leuk vind en natuurlijk kan je de TAG overnemen als je wilt!

4 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.