Dromen van vroeger

11 april 2016


Herken je dit? Fantaseren over wat je later wilt worden? Vooral vroeger deed ik (waarschijnlijk ieder kind) dit veel, meestal was het of juf, politie of dokter. Of natuurlijk prinses! Vandaag vertel ik je alles over mijn dromen als kind!

Ik wil al van jongs af aan (rond 3 jaar) dokter worden. Nijntje vond ik geweldig en dan met name het boekje 'Nijntje in het ziekenhuis' honderden keren gelezen! (inmiddels weet ik niet eens meer wat er met Nijntje aan de hand was haha) Maar ik wilde dus altijd dokter worden, al van kleins af aan, en ik had wel eens fases tussendoor dat ik dolfijnentrainer wilde worden maar de droom 'dokter' bleef altijd in me. Nog steeds wil ik later heel graag in het ziekenhuis werken, maar op welke afdeling en welke taak? Geen idee. Maar vroeger denk je natuurlijk als kind dat er maar 1 taak is in het ziekenhuis: dokter.

Inmiddels weet ik wel beter maar ik hoef gelukkig nog lang niet te beslissen. Wel weet ik eigenlijk 99,9% zeker dat ik later de zorg in wil, ik vind het heel interessant en ik vind het leuk om mensen te helpen, en de medische kant interesseert me nou eenmaal enorm.

Ik vind het echt heel leuk om te zien wat mijn zusje later wilt worden, het schommelt van iets in het ziekenhuis naar politieagente naar juf. Momenteel blijft ze steken bij juf en ik ben heel benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden!

Wat waren jouw dromen van vroeger? 
 

2 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.