Typisch beautyblogger

12 maart 2016


Iedereen heeft wel zo zijn typische kenmerken, dat is bij iedereen anders maar beautybloggers hebben er toch wel een paar gemeen, kijk je mee?

 Ik 'mag' het product niet gebruiken
Na vijf dagen wachten kan je het dan eindelijk gebruiken, je mooie oogschaduw! Je heb ondertussen honderd foto's ervan gemaakt voor je Instagram, 300 voor je blog, en 50 overige foto's die je maar op facebook en twitter plaatst, maar ja, het was het het wachten waard!

Pigmentatie, huls, variërende kleuren, prijs, waar is het te koop, is het mooi vormgegeven etc
Mensen denken: dit paletje ziet er mooi uit, er zit zelfs een kwastje bij, deze neem ik mee!

Beautyblogger denkt: De verpakking is oké, de pigmentatie is goed, even swatchen, nah, het zijn korrelige oogschaduws, wat voor kwast zit er bij het paletje, o nee, een spons applicator, is het de prijs wel waard, is het interessant voor mijn blog......en ga zo maar door haha.

HET SCHAP WORDT VERNIEUWD
Het Essence en Catrice schap is laatst weer helemaal onder de schop genomen, allemaal nieuwe producten! Beautybloggers alert, we stormen met z'n allen de Kruidvat in, en hopen dat de nieuwe producten er al zijn!

Winter struggles
Je komt laat thuis van school en het is donker, zeg maar dag tegen je camera, die zul je pas morgen kunnen gebruiken om je mooie producten te fotograferen.

Halve make-up stash mee in je tas, maar niet je make-up bijwerken gedurende de dag
Foundation, concealer, poeder, blush, highlighter, mascara, het moet allemaal mee, en vergeet niet je wenkbrauw gel!

Herken jij een van deze dingen?

1 opmerking

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.