Blogvriendinnetjes

25 januari 2016


Ik vond het tijd worden om mijn blog vriendinnetjes in het zonnetje te zetten, ze bloggen super leuk en het zijn dan ook echt aanraders!

 Klik op de namen om naar hun blogs te gaan

Esmeeejj
Esmé zit bij mij in de klas en heeft een blog over beauty en lifestyle. Tags, muziek, favorieten, zelfverzonnen rubrieken, het staat allemaal op haar blog!

TheHappyLifeOfLisa
Lisa zit ook bij mij in de klas en heeft een hele leuke, unieke blog. Er staan veel personal gerelateerde artikelen online. Haar doel is om met haar blog mensen blij te maken, wat wel lukt want als ik haar artikelen lees word ik daar altijd heel vrolijk van!

Kimmulderslife
Nog een meisje uit mijn klas! Kim schrijft voornamelijk over beauty en dat alles met een personal touch. Ze heeft een leuke schrijfstijl en toffe artikelen die je zeker niet wilt missen!

Meamemoria
Jessy heb ik leren kennen in de kerk, een heel lief meisje met een onwijs leuke blog! Ze schrijft voornamelijk over beauty en heeft leuke DIY's. Haar blog ziet er ook heel mooi uit en is het kijken zeker waard!

Elisadrea
Ruth heeft een hele bijzondere blogs, je leest daar artikelen die je niet op andere blogs ziet, personal posts, ze deelt eigen ervaringen en andere leuke, lifestyle artikelen! Daarnaast maakt ze onwijs mooie foto's dus neem ook zeker even een kijkje op haar blog!

Brandnewdaynl
Anna heeft een blog over lifestyle, soms fashion, geloof en personal dingen. Toffe artikelen die heel leuk en interessant zijn om te lezen! Anna maakt ook hele mooie foto's voor haar blog en haar lay-out ziet er ook heel leuk uit. Ik weet zeker dat je je wel even kan vermaken op haar blog dus neem zeker even een kijkje!

Ik hoop dat je dit artikel leuk vond en dat je weer een aantal nieuwe, leuke blogs ontdekt hebt!

4 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.