5 tips voor het houden van je stille tijd

24 december 2015


Misschien vind je het moeilijk om je stille tijd vol te houden, je moet er speciaal tijd voor vrij maken, niet bepaald het makkelijkste klusje! Vandaag geef ik je tips om het leuker/gemakkelijker te maken!

1. Variƫren
Varieer met de manier van hoe je je stille tijd houd, muziek luisteren/maken, dansen, bijbel lezen, tekenen, bidden, collage maken, schrijven, zingen, wees lekker creatief met de manier waarop jij je stille tijd houd, het maakt het leuker en je ontdekt ook nieuwe kanten van jezelf!

2. Een vast tijdstip
Iets wat super handig is, is om een vast tijdstip voor jezelf neer te zetten. Zo kan je je andere bezigheden er mooi omheen plannen en raak je nooit in de knoop met het feit dat je geen tijd hebt.

3. Zoek een rustige plek op
Ga niet in de huiskamer zitten als je zusje K3 muziek op heeft staan, je vader journaal kijkt en je moeder aan de telefoon zit, kortom: dan kan je je voor geen meter concentreren, een rustige plek is dus echt een must. Tenzij je een Master-concentratie hebt ;)

4. Tijdsduur
Nog een dingetje is dat je het beste ook kan plannen hoelang je je stille tijd wilt hebben, dat is super handig. Zo ben je niet de ene dag een uur bezig terwijl je er  gisteren 10 minuten over had gedaan.

5. Zet je mobiel uit
Leg hem weg, zet hem uit, doe iets met je mobiel zodat je er niet van word afgeleid, dit kan echt een wereld van verschil maken in je stille tijd dus echt een aanrader!

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.