Sleek matte lip cream

23 september 2015


Heb je wel eens gehoord van liquid lipsticks? Die zijn nu helemaal hot en happening. Ze spatten van de beauty-blog beeldschermen af en zijn dus niet meer weg te denken. Vandaag review ik een soort gelijk product, het is geen echte liquid lipstick, maar het lijkt er wel op, kijk je mee?


Ik heb de kleur 435 Petal, een koel licht roze kleur, matte om precies te zijn! Ik was reuze beniewd (ookal heb ik hem al vrij lang) hoe het product zou uitpakken en na de swatch vond ik de kleur dan ook al meteen mooi.
De swatch
De pigmentatie is helemaal ok! Na één veeg heb ik al een flinke kleur op mijn arm staan wat alleen maar positief! Misschien glimt de lipcream hier nog een beetje maar na een minuutje is hij matte opgedroogd.
De applicator is een typische lipgloss applicator niks mis mee, sterker nog, ik vind het altijd heel fijn! Wel handig als je een beetje terugdept in het potje anders is het een beetje veel.

En dit is de kleur op mijn lippen, een hele mooie matte koele kleur alleen ik ben er niet heel enthousiast over. Het is lastig aan te brengen dus je ziet al snel kleurverschil. Hij blijft lang zitten maar als hij eenmaal gaat vervagen hoopt het op en blijven de randjes over en het is gewoon kort gezegd niet mooi. Bijwerken gaat ook niet (nog meer kleurverschil) dus moet je het er helemaal afhalen. (wat ook geen makkelijk klusje is)
My skin my shade my make up
Nee helaas, dit product is niet helemaal mijn ding. Er zijn gewoon iets te veel nadelen om een voordeel te vinden dat de nadelen overtreffen, helaas niet helemaal het product wat ik ervan gehoopt had. Alleen de verpakking en de kleur zelf vind ik wel mooi alleen als het niet netjes blijft zitten en je om de minuut moet kijken of het niet lelijk is of is opgehoopt, nee, laat hem dan maar liggen.

Sleek matte me lip cream 435 Petal 6,50

2 opmerkingen

  1. Jammer dat het niet zo je ding is :( Ik vind de kleur wel echt super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.