My month~July

03 augustus 2015


Hi there!
Tijd voor mijn maandelijkse my month artikeltje, veel plezier!

Okeeeeeee, excuses voor het feit dat ik niet veel foto´s heb gemaakt. Ik ben op vakantie geweest en verder heb ik niet zoveel gedaan, maar ik heb wel wat te vertellen!

Laten we beginnen bij dit want, wow, wat had ik dit niet verwacht zeg! Ik heb de winactie van Lifeofrenee gewonnen met onder andere een MAC lipstick, ik mocht de kleur helemaal zelf bepalen en heb gekozen voor Please Me, binnenkort kunnen jullie een review verwachten! Ik kreeg opeens allemaal felicitaties via instagram en snapte ik er niks van haha. Het hele pakket zie je hierboven.

Verder ben ik deze week nog op vakantie geweest, we gingen met vrienden van ons en ik vond het best wel spannend, ik bedoel, eigenlijk kende ik ze helemaal niet meer zo goed want ik had ze al denk ik een jaar niet meer gezien maar wow, wat heb ik een leuke vakantie gehad! Ze had 2 kinderen, 1 van 13 en 1 van 9, ja, ik heb het heel gezellig gehad. We hebben veel spelletjes gespeeld (monopoly empire en en het kaartspel pesten hebben over uren gedraaid deze week) en we hebben veel gelachen!

Ook heb ik nog gebowld met een vriendin, was super gezellig, we hadden alleen een baan die een beetje raar deed maar ja. We brachten haar naar huis en kwamen erachter dat we deze foto al meer dan een jaar geleden hadden gemaakt! Time flies when you are having fun! Geweldige vriendin!
En natuurlijk bloggen! Ik had gelukkig lekker vooruit kunnen werken zodat ik jullie iedere dag kon voorzien van een post! Ik was zooo blij dat ik genoeg blogposts had om elke dag wat online te zetten, kwam het probleem wifi optreden. Ik had nauwelijks wifi op de camping (ookal zou dat er wel zijn) maar het is goed gekomen en heb het kunnen oplossen, want ik vind het leuk als mensen iets lezen op mijn blog. I looooove bloggen!

Dit was het dan! Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden!

X
Angela

1 opmerking

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.