Mijn lipstick stash

29 augustus 2015


Hi allemaal
Ik ben een lipstick meisje, ik hou van leuke kleurtjes op mijn lippen, voor een speciale gelegenheid een mooie rode lipstick opdoen en van een mooi nude kleurtje opdoen kan ik ook genieten. kijk je mee naar mijn lipstick stash?

Tijd voor de swatches! De enigste lipstick die iets minder gepigmenteerd is is is de 2e van rechts, de meest rechtse is heel goed op te bouwen in intensiteit, hier zie je hem vrij licht.
Rimmel 107-MAC please me-onbekend-Bourjois-Essence 13 love me-Mac factor charming coral-revlon wardrobe
In totaal heb ik 7 lipsticks, en alle 7 waardeer ik ze enorm! Laten we beginnen met mijn favoriet!
Review hier

Hier zie je MAC Please Me, een prachtig every day kleurtje, ook perfect voor school, ruikt overigens ook nog eens heerlijk naar vanille, meer weten over deze lipstick? Lees dan de review! Linkje staat onder de foto van de lipstick.
 De 2e lipstick! Dit is een prachtige bordeaux rode kleur, perfecte kleur voor een wat heftigere avond look, mooie diep rode kleur die ook nog eens goed blijft zitten!
 Dit is een lipstick van Revlon en ik was verbaast over hoe zacht de lipstick is! Hij glijd gemakkelijk over de lippen en blijft muurvast zitten, mooi aubergine paars, goed op te bouwen qua intensiteit, ja een favoriet!

Review beide lipsticks vind je hier 
(misschien denk je nu waar is die nude lipstick uit de review die erboven is gelinkt, het is een favoriet van mij maar hij is oorspronkelijk van mn moeder maar gebruik hem  af en toe, maar hij behoort niet tot mijn lipstick stash)


 Dit is een hele mooie lipstick van essence, een mooi licht roze kleur, een perfecte kleur voor school als je het mij vraagt, na 1,5 uur is het wel een must om hem even bij te werken maar het is een hele mooie lipstick!
Dit is een chubby stick van bourjois, een mooie felle kleur, ik draag hem niet heel vaak, maar als ik eens iets fels wil op mijn lippen gaat mijn voorkeur naar deze kleur. De opdruk is helemaal vervaagt dus ik zou niet weten hoe hij heet.
Dit is een lipstick/lipbalm van Max factor, een mooi kleurtje voor als je net wat extra's wilt op je lippen, een vrolijk koraal kleurtje, perfect voor de lente!
De allerlaatste alweer! Ik weet absoluut niet van welk merk dit is, het is wel een mooie gepigmenteerde lipstick, maar als ik tussen deze en die van essence moest kiezen ga ik voor die van essence, die is kwalitatief net wat beter.

Houd jij van lipsticks?

X
Angela


Een reactie posten

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.