Mijn HEMA schoolspullen

28 augustus 2015


HEMA is leuk, ze hebben leuke originele spulletjes, leuke beauty producten en mooie washi tape rolletjes en niet te vergeten, toffe schoolspullen. Voor het nieuwe schooljaar ben ik dan ook gaan shoppen bij de HEMA. Benieuwd naar wat ik heb gekocht? Kijk dan gauw verder!


Als allereerste: schriften! Die zijn natuurlijk onwijs belangrijk voor school. Ik had besloten om een notebook te nemen met tabbladen, persoonlijk vind ik dat wel fijn, meerdere vakken in 1 schrift, daarom heb ik dan ook 2 exemplaren. Dan natuurlijk nog een schrift met ruitjes, die heb ik maar gewoon gelaten, lekker grijs haha. Dan nog 3 (je ziet er maar 2) kleine schriftjes, roze met een hardere voorkant wat ik wel fijn vind, zijn je schriften toch net wat steviger.
Dan een liniaal en een geodriehoek, die kunnen natuurlijk ook niet ontbreken en heb ze ook gelijk meegenomen. Etiketten voor op mijn boeken vind ik ook handig, dan weet ik gelijk welk boek het is, leuke simpele etiketten, wit vanbinnen met een gekleurd rantje.
Yay, mijn etui! Lekker fijn kleurtje, roze met neon oranje in het midden, super tof!
Natuurlijk kan een inhoud niet ontbreken en die inhoud heb ik dan ook gevuld met een aantal leuke HEMA goodies. Deze leuke potloden zijn super schattig! Leuk kleurtje, stippen waar ik dol op ben en als kers op de taart bovenaan nog een strikje!
En dan natuurlijk pennen! Van al deze exemplaren die je hier ziet heb ik er twee, 2x zwart 2x blauw 2x groen en 2x rood, altijd handig voor als iemand een pen wilt lenen, er zaten nog veel meer pennen in het bakje maar ik heb er van elke kleur 2 wel genoeg!

Tuurlijk heb ik ook kaftpapier en een gum enzo maar die heb ik niet van de HEMA, vandaar dat je die hier niet ziet!

Vind jij de HEMA schoolspullen ook zo leuk?

X
Angela1 opmerking

  1. Hallo,

    Weet u misschien wat het artikelnummer van de roze etui is?

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.