Een preek kunnen volgen kan lastig zijn

30 augustus 2015


Ik ken het probleem, een preek, lastige woorden, professionele uitspraken die je niet snapt en ze eindigen met de woorden, eigenlijk is het heel simpel, ja denk je bij jezelf, ik snap er niks van, en na een uur is de preek afgelopen en heb je er niks van meegekregen. Eigenlijk is dat best zonde toch? Hier een aantal tips!

1. Handlettering
Deze lieve blogster heeft hele handige foto tutorials waar ze precies uitlegt hoe je handlettering kan doen. Tijdens de preek kan je aantekeningen maken en de sleutelwoorden mooi versieren, ziet er leuk uit en je kan het later nog eens overlezen!

2. Tekenen
Is tekenen jouw passie? Dan is dit ook een ideaal moment om je passie voor tekenen uit te werken. Je kan belangrijke dingen tekenen en later als jij het terugkijkt snap je precies wat ze bedoelen, jij kent immers je tekeningen het best.

3. Samenvatten
Samenvatten! Maak het mooi door middel van verschillende kleurtjes te gebruiken, mooie letters te maken en je eigen creativiteit erin te stoppen, leuk en je hebt de preek overzichtelijk op een rijtje!

4. Bijbelteksten
Snap je er niet veel van? Schrijf de bijbelteksten die er in voorkomen op en je kan ze thuis nog eens rustig overkijken, zo heb je alle tijd en heb je 1 van de belangrijkste dingen te pakken.

Kan jij een preek altijd goed volgen? 

X
Angela

1 opmerking

  1. Superleuk dat je mij erbij hebt gezet! Leuke tips trouwens, echt handig!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.