The Body Shop Smoky Poppy bodybutter

15 juli 2015


Misschien ken je The Body Shop wel, de winkel met allerlei lekker geurende producten, van een simpele douchegel met Vanille geur naar een bodybutter met Mojito geur. Maar over die geuren heb ik het vandaag niet, vandaag heb ik het over een geur die je niet vaak tegenkomt.

Deze bodybutter komt uit de valentijns collectie en is dus ook niet heel nieuw. Ik review deze toch voor jullie omdat TBS nu namelijk Sale heeft en aangezien de bodybutters (van 200 ml) normaal 16 euro zijn en dus best wel duur dacht ik van hey, why not? Want met 50% korting wilt iedereen wel een bodybutter toch? Omdat er nu Sale is zet ik het artikel vandaag nog online want het zou jammer zijn als je op zoek bent naar een artikel van TBS en je loopt de Sale mis.
De structuur van deze bodybutter is perfect, lekker dik en heel voedend! I love it<3 De bodybutter is wit van kleur wat ik wel mooi vind, geen poespas, de focus ligt op de geur! De geur is moeilijk te omschrijven, het is een hele lichte geur, heeft wel wat weg van bloemige geur, heel apart, je ruikt hem goed maar op de een of andere manier toch weer heel subtiel, geweldig! Terwijl ik een keuze aan het maken was qua bodybutter kwam ik al snel uit bij deze omdat deze toch wat subtieler is dan de meeste andere bodybutters, de meeste bodybutters vind ik een beetje té sterk ruiken, iets te veel van het goede en dit is gewoon perfect!
De bodybutter trekt fijn in, maar de geur blijft vrij lang aanwezig wat ik heel fijn vind. De verpakking verdiend ook een pluspunt! Heel mooi! Zwarte verpakking en als eyecatcher een rode bloem op de deksel, heel mooi gedaan!
Ookal is een bodybutter misschien iets meer voor de winter, voor nu vind ik het ook fijn! Deze bodybutter is in de Sale dus kun je al scoren voor 8 euro, een bodybutter die niet in de Sale is kost 16 euro.
Wil je de bodybutter online bestellen? Dat kan hier

Wat vind jij van de bodybutters van TBS? 

X
Angela



1 opmerking

  1. hey hoi! Ik heb deze bodybutter inderdaad gezin in de winkel maar vond hem persoonlijk niet zo goed ruiken. Ik heb dan maar een andere genomen die ik nu al een jaar gebruik. Hij ruikt super lekker! Persoonlijk vind ik deze producten top maar wel duur

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.