Outfit of the 21th of June

22 juni 2015


Hi,
Vandaag weer een outfit voor jullie! Het is één van mijn meest bekeken blogposts, dus dat zegt dat jullie dat leuk vinden! Enjoy!

Vandaag was ik eerst 's ochtends naar de kerk geweest en daarna weer naar opa en oma. Omdat het vrijwel constant regende kon ik geen outfit foto's maken terwijl deze outfit wel één van mijn favoriete outfits is, dus in het 10 minuten regenloze weer was ik naar buiten gerend om wat outfitfoto's voor jullie te schieten! 

Ik hou van shortjes, vooral met een croptop erbij en ik ben happy. Mijn vest van Adidas (met hartjes!) vond ik hierbij heel leuk staan, en natuurlijk mijn all stars!
Ik ben zooooo blij met mijn vest van Adidas, ik had hem ooit eens gekocht op een vakantie in Duitsland maar toen was hij nog aan de grote kant, maar nu, WAUW, addicted.
Mijn shortje is high waisted wat ik persoonlijk heel fijn vind en met mijn croptop erbij, love it <3 Allebei de items zijn van coolcat en ik vind het persoonlijk een leuke winkel, ik zeg eerlijk: niet alles is mijn smaak alleen er zitten toch altijd een heleboel items bij die ik wel heel mooi vind en mijn smaak zijn en ik kom er dan ook graag.

Wat vindt jij van mijn outfit? Laat het me weten in de reacties!
Croptop: hier 
Shortje: hier 
Vest: hier 
All Stars: hier (ik kon mijn kleur niet vinden daarom de zwarte) 

X
Angela

1 opmerking

  1. hoi
    wauw wat een gave outfit.
    het staat je super goed.
    mvg sebastiaan

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.