3RINGS armband diamond detail

26 november 2017

Hi all!
Daar ben ik weer met -eindelijk- een nieuw artikel. Maar wel met iets heel leuks, ik laat jullie namelijk kennis maken met een hele leuke sieraden webshop, namelijk 3RINGS. Dit bedrijf verkoopt in hun webshop natuurlijk ringen, maar ook armbanden, oorbellen en kettingen, genoeg om uit te kiezen dus! Ik werd door hen benaderd of ik een sieraad wilde reviewen, dus vandaag laat ik jullie hun Armband Diamond Detail zien, kijk je mee naar wat ik er van vind?

 Zilverkleurige armband met diamond detail

''Deze minimalistische armband met diamond detail is verstelbaar en past vrijwel om elke pols. De armband is gemaakt van roestvrij staal, ook wel genoemd stainless steel.''

-3RINGS

 Het pakketje

Als je een bestelling plaatst bij 3RINGS krijg je je pakketje al binnen 2 dagen in huis, hele snelle service dus! Het pakketje is goed beschermt doordat het verpakt is met bubbeltjesplastic. Je armbandje zit in een kartonnetje met daarop Keep it simple in handlettering stijl, en nog leuker, je krijgt er een leuk kaartje met Thank you bij!


 Het sieraad

Mijn eerste indruk is dat het armbandje heel dun en minimalistisch is, daar hou ik van! Het diamantje in het midden is ook van mooie grootte en maakt het armbandje speciaal. Het leuke is dat het armbandje heel simpel is waardoor je het leuk kan combineren met andere armbanden. Dat heb ik ook gedaan! Ik had van mezelf al twee armbandjes waar WWJD (What Would Jesus Do) opstaat, dus heb ik ze daarbij om gedaan, maar je kan natuurlijk ook in de webshop van 3RINGS kijken want ze hebben een hoop leuke dingen waarmee je de armbanden kan combineren!
Ik ben heel enthousiast over dit sieraad! Het draagt fijn, ziet er mooi uit en is makkelijk te combineren. Het enige nadeel is dat hij voor mijn pols aan de grote kant is, maar door het te dragen boven twee andere armbanden merk je daar niks meer van, en bovendien is het armbandje verstelbaar dus grote kans dat het om jouw pols wel past.

Deze armband is te bestellen via https://www.3rings.nl/  voor €19,95
Link: https://www.3rings.nl/a-49963645/armbanden/armband-met-diamond-detail-rvs/

Wat vind jij van dit armbandje?


2 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.