BaByliss Sensor Föhn

22 september 2017


Hi all!
Laatst ontving ik van BaByliss een hele mooie föhn. Super deluxe en een heel mooi apparaat, zeker een review waard! Kijk je mee naar wat ik van deze föhn vind?


Wat wordt er allemaal bij de föhn geleverd? 

Wat we allemaal willen weten, wat krijgen we als we de föhn aanschaffen? Als eerste zie je natuurlijk gelijk de föhn zelf. Maar daarbij krijg je drie opzetstukken, een diffuser, een 'straightening'-blaasmond en een 'styling'-blaasmond. Én daarnaast een heel mooi tasje waar je alles netjes in kan opbergen.


Waar zijn de opzetstukken voor en hoe gebruik je ze? 

Laten we beginnen met de diffuser. Je ziet hem op het bovenste plaatje, de ronde bol met de 'pinnen'. Dit opzetstuk gebruik je voor volume en natuurlijke krullen. Deze gebruik je door het apparaat naar boven gericht, onder de punten te plaatsen en cirkelbewegingen te maken van beneden naar boven voor een golvend effect. Daarna heb je de 'styling'-blaasmond, die gebruik je voor professioneel brushing. Deze gebruik je door de föhn loodrecht op de borstel (je hebt dus een borstel nodig!) te zetten en rol de haarlok af van de wortel naar de punten toe. En tot slot heb je de 'straightening'-blaasmond en die gebruik je voor professioneel ontkrullen. Deze gebruik je heel makkelijk door de haardroger met de blaasmond naar onderen gericht af te rollen met behulp van een haarborstel.Verder is het een hele simpele föhn, je zet hem aan en uit en je hebt een harde en een zachte stand. Én om je kapsel te fixeren heeft de föhn ook nog een koude stand, super fijn! En natuurlijk is het ook mogelijk om geen opzetstuk te gebruiken, maar gewoon lekker je haar te drogen met de föhn zelf.

Ik vind het een hele fijne föhn! Hij is mooi mat blauw, maakt weinig geluid en is professioneel maar niet lastig. Kortom, zeker je geld waard. Dus ben je op zoek naar een nieuwe föhn met veel mogelijkheden, een professioneel resultaat maar niet te ingewikkeld? Neem dan zeker een kijkje naar deze BaByliss Sensor Föhn!

BaByliss Sensor Föhn is o.a. te koop bij MediaMarkt voor 225,-

Wat vind jij van deze föhn?

Liefs,

Angela


1 opmerking

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.