Mind blown

06 mei 2017


Hi all!
De afgelopen week zijn er zulke toffe dingen gebeurd. Dingen die ik niet voor mogelijk had gehouden. Het heeft allemaal met bloggen te maken en ik ben best wel een beetje trots dat het allemaal kan mede door mijn eigen blog. Benieuwd waar ik het precies over heb? Lees dan snel verder!

Bloggen voor Huis van Belle 

Misschien hebben jullie mijn artikel over mijn nieuwe agenda wel gelezen. Ik mocht voor Huis van Belle hun agenda testen, super tof! Het artikel stond online en een weekje later kreeg ik ineens een mail met de titel 'Bloggen voor HvB?' En ik dacht gelijk huh?! Gaan ze me nou vragen of ik voor hun site wil gaan bloggen? (Op HvB bloggen heel veel verschillende bloggers, allemaal over verschillende onderwerpen, er is dus niet één blogger, zoals ik de enige blogger ben op mijn blog) En ze vroegen me in de mail of ik deel uit wil maken van het Huis van Belle blogteam. Hoe gaaf is dat?!

BaByliss ambassadeur

Paulien Tilstra (YouTuber) die deed een oproepje op YouTube dat BaBayliss een nieuw concept startte: #BaBaylissambassadors. Je kon jezelf opgeven en dan selecteerde BaByliss 40 mensen die ambassadeur mochten worden. Ik had me opgegeven omdat ik aan alle eisen voldeed, het een tof concept was, en ik ergens dacht, tussen al die mensen zal ik het waarschijnlijk toch niet worden. Totdat ik op 25 April een mail kreeg waarin stond: Gefeliciteerd! Je bent geselecteerd voor 1 van de 40 BaByliss ambassadeurs! Dus nu ben ik mede ambassadeur van BaBayliss! Ik had dit nooit verwacht!

Wat houd ambassadeur zijn eigenlijk in?

Ambassadeur klinkt heel chic, alsof je een deel van het bedrijf hebt ofzo haha! Maar dat is het totaal niet. Ambassadeur houd in dat je producten van BaByliss ontvangt, en dat dan natuurlijk aan je publiek laat zien. Dit hebben ze bedacht omdat ze veel vragen van bloggers kregen of ze producten wilden opsturen, maar dat ze dat vaak niet konden doen, ze kunnen namelijk niet elke blogger voorzien van hun producten. Door BaByliss Ambassadors krijgen dus (in dit geval 40) bloggers de kans om hun producten te testen!

Ik denk dat dit echt hele gave dingen zijn om te doen, en ik weet zeker dat ik dit nooit had kunnen doen als ik geen blog had. Ik denk dat ik best wel een beetje trots mag zijn met wat ik al heb bereikt na twee jaar bloggen. Ik heb geen duizenden volgers, geen honderden euro's door een samenwerking, maar er zijn al heel veel mooie dingen gebeurd door mijn blog, o.a. deze, en daar ben ik heel blij en dankbaar voor!

Liefs,

Angela

3 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.