Instagram Perfect

02 mei 2017


Hi all!
Instagram Perfect. Ik wil jullie graag uitleggen wat ik hiermee bedoel, en ook wil ik graag vertellen wat mij de laatste tijd is opgevallen aan Instagram. Ik zie steeds meer 'hypes' ontstaan die ik graag met jullie wil delen, en ook wil vertellen hoe ik daarover denk. Klinkt een beetje vaag, maar ik beloof jullie, het is het lezen van het artikel waard :) Lees je mee?

(Business) Traveling 

Oké, no offence, maar volg Manon Tilstra, Anna Nooshin en Monica Geuze op Instagram en je ziet veel palmbomen en helder blauwe zeeën. Niks mis mee. Maar ik las laatst een artikel en daarin stond 'Instagram laat je wel eens voelen alsof je moet reizen om er bij te horen' Ik vind het niet zo gek als jij je hier misschien wel in kan vinden, als je namelijk wat YouTubers volgt die best wel wat reizen, kan dat soms wel zo voelen. Disclaimer: ik heb het niet over de YouTubers die ik net noemde of over YouTubers in het algemeen, het valt me gewoon op dat er best wel een Travel Hype is op het moment. Als ik scroll door mijn feed zie ik elke dag wel een aantal foto's van mensen met koffers op Schiphol, of zonnend op Curaçao. En sinds ik steeds meer influencers ben gaan volgen is dit aantal flink gegroeid. Ik denk dat Instagram een grote invloed heeft op over hoe wij denken over reizen, de foto's die wij daarvan zien op Instagram (los van wie ze post) zien er behoorlijk perfect uit, persoonlijk vind ik dat wel eens lastig, omdat het er misschien wel perfecter uitziet dan dat het is. 

Ik wil wel even zeggen dat jullie dit niet verkeerd moeten opvatten :) Ik vind het heel fijn voor de  mensen die van reizen houden, dat ze dat ook veel kunnen doen. Maar ik kan er niet omheen dat mijn feed vol foto's van chillende mensen op het strand staat, en dat dit aantal alleen maar toeneemt. Ik ben benieuwd of jullie dit ook merken, of dat ik de enige ben. Maar ik wilde jullie graag vertellen dat ik het niet altijd makkelijk vind om al die foto's te zien, omdat het leven dan zo perfect lijkt. Terwijl dat het niet is. En het zit me dan wel eens dwars dat Instagram zo unreal kan zijn. Want ik geloof dat niemands leven perfect is, maar door Instagram kan dat heel anders overkomen, en al helemaal als je veel vakantiefoto's ziet.

Laat me weten in de comments hoe jij hierover denkt! 

Liefs,

Angela 

1 opmerking

  1. Inderdaad! Het lijkt wel alsof iedereen is gaan reizen. Nu post ik ook veel foto's van Rome, maar dat is heel wat anders haha. Vooral foto's op het strand kom je overal tegen.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.