Huis van Belle Agenda // Mijn schoolagenda '17-'18

13 april 2017Hi all!
Het is nog vroeg, maar zo langzamerhand zijn de nieuwe agenda’s alweer te koop. Je kan kiezen uit een scala aan agenda's, en vandaag laat ik jullie mijn agenda zien, en ik kan je vertellen, het is een hele unieke, niet eentje die je overal tegenkomt. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Huis van Belle 

Misschien even tof om kort uit te leggen wat Huis van Belle is. Huis van Belle is een platform voor tienermeiden, ze hebben een eigen site, publiceren zes keer per jaar hun eigen tijdschrift en hebben eens in het jaar het Huis van Belle event, en zo hebben ze ook hun eigen agenda!

Wat maakt de agenda zo uniek?

Het is een christelijke agenda, met toffe bijbelteksten, quotes en bovenal: ze geven je ontzettend veel ruimte voor je eigen creativiteit! De agenda is heel positief en optimistisch, het heeft bemoedigende teksten en vrolijke kleuren. Je wordt er echt happy van!

Wat deze agenda te bieden heeft

Deze agenda heeft een super leuke 'About' pagina waar je info over jezelf kwijt kunt, een selfie kan plakken en je favoriete motto kan neerschrijven. Ook is er een handig schema waar je je rooster kunt invullen en heb je ruimte voor je cijfers. Persoonlijk vind ik dit een groot pluspunt omdat ik het fijn vind om mijn cijfers op papier bij te houden.

In de agenda heeft elke maand een andere kleur met een ander patroon en elke week staat er een challenge in. Ook hebben ze er elke week een bemoedigende bijbeltekst in gestopt. Dit maakt de agenda vrolijk en verrassend! Ook is dit de perfecte agenda voor tijdens een saaie les, er staat bijvoorbeeld in tof invulverhaal in en leuke testjes.
DIY je agenda!

Tags
Iets wat ik zelf heel tof vind zijn Tags, je kan ze op elke willekeurige plek in je agenda opplakken en ze geven een hele toffe sfeer! Hieronder zie je hoe ik de Tags heb gebruikt en geplakt in de agenda.


Detail
Knip plaatjes uit en plak ze op waar je wilt. Ik heb bijvoorbeeld kleine plaatjes bij de dag van mijn verjaardag geplakt, en op de pagina waar je je rooster in kunt vullen heb ik een sticker van een wekker geplakt!

Doelen van de week
Je hebt ook een pagina waar 'Doelen van de week' op staat, die kan je dan zelf invullen. Zelf vond ik het wel een tof idee om die vierkantjes te beplakken met typisch 'schoolpapier, super leuk!

Vloeipapier

Vloeipapier is doorzichtig papier. In de agenda staat de quote 'Jij bent Belle' in het groen geschreven, daar heb ik vloeipapier overheen geplakt en dan krijg je zo'n leuk resultaat van!

Stempels

De stempels van de Hema, die zijne essentieel! Ik heb er iets heel tofs mee gedaan. Op de 'Notitie' pagina heb ik met vloeipapier een hoek bedekt, en daar allemaal letters 'uit laten zweven' door middel van die stempels (op de foto zie je wat ik bedoel) en ook heb ik een quote geschreven met de stempels!

Bijbeltekst

Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om een bijpassend plaatje op de pagina 'Bijbelteksten die ik wil onthouden' te plakken. Ik kwam een plaatje tegen met een denkwolkje, als ik dan een toffe bijbeltekst tegenkom schrijf ik die daar in!

Zoals je ziet kan je met deze agenda heel veel kanten op, ik hoop dan ook dat je idee├źn hebt opgestoken van mijn DIY :) Ik kan je vertellen dat ik heel blij ben dat ik de Belle agenda heb, ik ken geen andere agenda zoals deze!

Huis van Belle agenda is te koop via hun site https://www.huisvanbelle.nl/product/schoolagenda2017/ voor €12,99  

2 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.