something nice has happened

19 maart 2017

Hi all!
Ik heb een aantal leuke dingen om te vertellen! Ik heb er gewoon zin om er een artikel over te schrijven en het met jullie te delen! Kijk je mee?


Huis van Belle

Voor dit schooljaar (2016-2017) had ik de eerste Huis van Belle agenda gekocht. (Voor wie niet weet wat Huis van Belle is, het is eens super tof platform voor tienermeiden waar je alles kan vinden over het geloof, DIY, beauty, fashion en allerlei andere creatieve dingen!) Maar goed over die agenda, voor aankomend schooljaar was ik van plan om hem weer te kopen aangezien ze met een nieuwe uitkwamen! Totdat ik een oproep op Instagram zag, ze zochten een blogger/YouTuber die de agenda zou willen testen! Ik was natuurlijk meteen enthousiast, ik had immers al eerder over Huis van Belle en hun agenda geschreven dus dit zou perfect passen. Tot mijn grote verassing kreeg ik een paar dagen later het berichtje of ik mijn adres zou willen geven zodat ze de agenda konden op sturen, super tof! Ik vind het heel vet dat ik over de agenda mag schrijven op mijn blog, ik beloof jullie dan ook dat er een tof artikel komt!


Amsterdam

Vrijdag hadden we een excursie van school in Amsterdam. Van elf tot twee hebben we museums bezocht en een lezing gehad. Vanaf twee uur hadden we dan vrije tijd. We hebben lekker geshopt in de Kalverstraat, ik vond dat zo tof! Ik was er al eens eerder geweest maar ik blijf het gewoon super leuk vinden. Dit keer wilde ik graag de NYX Store bezoeken, ik was daar namelijk nog nooit geweest! Uiteindelijk heb ik een super mooie liquid lipstick gehaald in de kleur French Maid. Tegenover de NYX Store zat de Forever21, zo'n toffe winkel! Het lijkt een beetje op de Bershka, en dat is een van mijn favoriete winkels dus ook de Forever21 vond ik heel tof. Ik heb daar een super leuk shirtje gehaald, die laat ik nog wel een keer zien in een artikel! Toen waren de twee uur om en liepen we terug naar de bus. Op weg daar naar toe liepen we over het Rembrandtplein, en ineens zagen we Diederik! Ik ben een groot Wie is de Mol? fan dus om dan een kandidaat in het echt te zien is echt super tof. Samen met mijn vriendinnen staan we met hem op de foto, zo leuk! (zie hierboven)

Dit was het dan! Dit waren de leuke dingen die ik graag wilde vertellen, ik hoop dat jullie het tof vonden om te lezen!

Liefs

P.S. Ik heb mijn vriendinnen van de foto afgesneden want ik weet niet of ze het wel prettig vinden om op mijn blog te komen, dus vandaar dat je alleen mij ziet!

4 opmerkingen

 1. Wat leuk dat je over dei agenda mag schrijven zeg! Ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je bent uitgekozen om een artikel over die agenda te schrijven! En ik ben trouwens ook benieuwd naar je aankoop van Forever21 :) Ik kende de winkel al, ze hebben echt superleuke items. Wel is het vaak zo dat L echt als een XS valt als je daar iets koopt :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omg zo cool dat je die agenda mag testen😻😱 En was echt superleuk in Amsterdam❤

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Was zo leuwkkk <3 En ons shirt is ook geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.