In His Eyes

08 januari 2017


Ken je de Bijbel app? Door middel van die app kan je leesplannen volgen, ik volg er ook een. Dit klinkt nu misschien duf en saai maar ik las iets wat ik graag met jullie wil delen, iets wat ik heel bijzonder vind.

Alles wat ik in dit artikel vertel is gebaseerd op een overdenking uit het leesplan 'Daily Devotions with Greg Laurie' ik heb hier mijn inspiratie uitgehaald en mijn eigen artikel van gemaakt.

Wij zijn allemaal door God gekozen, hij wilde jou en mij op deze aarde. Waarom? Soms voelen we ons zo nutteloos en stom, dan kan je niet goed begrijpen waarom God ons zou hebben gekozen.

Dit is belangrijk om te onthouden: God ziet meer dan alleen onze fouten en stommiteiten. Hij ziet dingen in ons die wij zelf niet kunnen zien, Hij ziet wat je kunt worden.

Soms kijk je diep in iemands ogen, en dan kun je je eigen reflectie zien, en als je goed -heel goed- kijkt, dan zie je jezelf in Gods ogen. Je zult zien dat Hij van je houdt en dat Hij om je geeft, en Hij ziet bovenal wat voor mooi persoon uit jou kan voortgroeien.

Liefs

2 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.