Story Time: earring disappeared in my ear

22 november 2016


Hi all!
Vandaag heb ik nog al een raar verhaal voor jullie! Ik had zin in Story Time en dit verhaal lijkt me er wel geschikt voor. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Het was in Engeland, we waren op vakantie, en we waren Ligretto aan het spelen toen ik merkte dat het achterkantje (je weet wel, dat knopje aan de achterkant van je oorbel) weg was. Ik heb overal gezocht want ik was er van uitgegaan dat ik het gewoon was kwijtgeraakt. 's Nachts had ik hem namelijk nog dus ik was er vrij zeker van dat hij nog ergens in mijn bed moest liggen, onder mijn kussen ofzo. Ik had gezocht maar ik kon hem niet vinden, terwijl ik er zeker van was dat hij ergens rond mijn bed moest liggen.

Omdat ik hem niet kon vinden besloot ik om mijn oorbel eruit te halen zodat ik die in ieder geval niet zou verliezen. Dus ik probeer mijn oorbel eruit te halen maar hij zat een beetje vast, ik naar de spiegel lopen zodat ik het eens kon zien. En ik snapte het niet, waarom krijg ik hem er niet uit? Ik proberen, draaien, zachtjes trekken, niks hielp. Ik ging naar mijn moeder toe en zij ging proberen hem eruit te halen. Als eerste wil ik zeggen, dat deed echt heel veel pijn! Ik moet bekennen, ik viel bijna flauw omdat het zoveel pijn deed, want wat bleek, het achterkantje dat ik kwijt was, zat in mijn oorlel! Het was daar gewoon ingekropen en ik had het niet gevoeld of gemerkt. Gewoon een stukje ijzer, zonder dat ik het had gevoeld. We hebben dat stukje er dus uit moeten duwen en sindsdien heb ik geen oorbellen meer gedragen, ergens ben ik bang dat het dan nog een keer gebeurd haha!

Liefs

2 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.