Verjaardags cadeautjes •H A U L•

10 oktober 2016


Hi all!
Ik heb beloofd om een verjaardags Haul te maken en ben dus ook met plezier aan de slag gegaan met het maken van foto's van al mijn nieuwe spulletjes! Benieuwd wat ik precies heb gekregen? Lees dan snel verder!


Kaptafel
Als eerste heb ik een super leuke kaptafel gekregen! Ik vind hem super mooi en ik vind het heel tof dat de spiegel een soort randje heeft, daardoor kan ik een aantal producten op de spiegel zetten! Ik ben er super blij mee en nog een leuk detail: het laatje hebben we van binnen bekleed met een super leuk stofje, dat kan je zien in de foto hieronder!Make-up :) 
Natuurlijk heb ik ook wat make-up gekregen haha. Ik heb van mijn broer een nieuwe RealTechniques Miracle Complexion Sponge gekregen en van mijn zusje een mascara en een nagellak uit de Me & My Umbrella collectie van Essence. Lisa heeft mij ook wat cadeautjes gegeven (super lief!) namelijk een blush (uit dezelfde collectie als die van de nagellak) en een lipstick, de Essence Matt Matt Matt in 03 Wow Effect.

Franciens katten
Ik heb een super leuke agenda van Franciens katten gekregen, en dat vind ik super leuk want ik ga deze niet gebruiken voor school maar alleen voor de leuke dingen, en daarbij zet ik hem op een mooi plekje in mijn kamer want hij ziet er ook nog eens heel leuk uit! Ook heb ik een scheurkalender gekregen van Franciens katten, het leukste is nog wel dat de kat op de voorkant sprekend lijkt op mijn eigen kat, hihi.

Camerariem
Vol enthousiasme maakte ik mijn nieuwe camerariem vast aan mijn camera. Ik was alleen even vergeten dat ik hem nog niet op de foto had gezet. Maar ik kan hem natuurlijk wel omschrijven: het is een hele mooie zwarte met allemaal witte stippen! Super mooi.

Kruidvat bonnen
Verder heb ik nog twee Kruidvat tegoedbonnen gekregen, en die zijn altijd welkom natuurlijk!

Dit is wat ik heb gekregen! Ik heb er super blij mee en ik vind alles heel erg tof!

Wat vind jij het leukste item van deze haul? 

7 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.