Dupe MAC Mehr (Essence Matt Matt Matt 02 Perfect Match)

23 september 2016


Hi allemaal!
Eergisteren kwam er een artikel online waarin ik over de nieuwe lipstick lijn van Essence vertelde. Ik ging de lipstick testen en bedacht me dat hij wel verdacht veel op een lipstick MAC lijkt. Dus ik heb ze naast elkaar geswatched en ik was heel erg verrast, ze lijken echt heel erg op elkaar!

Swatches MAC Mehr en Essence 02 Perfect Match

Boven zie je de lipstick van Essence en onder zie je MAC Mehr, ze verschillen niet veel! Het enige verschil dat ik kan vinden is dat die van Essence een tikkeltje lichter is. Maar dan ook echt maar een tikkeltje!Zie je hoe veel ze op elkaar lijken alleen al in de huls? En ze zijn ook allebei mat! Ik vind die van MAC wel iets fijner doordat die gewoon ongelofelijk lang blijft zitten. Maar wil je eerst kijken of deze kleur bij je staat of heb je het geld niet om een lipstick van MAC te kopen? Dan is dit de ideale oplossing! Essence heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en is mat en blijft ook lang genoeg zitten om er lekker van te genieten. Overigens voelt hij niet trekkerig aan. Wil je meer over de lipstick weten, kan je hier klikken want dan ga je naar de review!

MAC Mehr kost 19,50
Essence Matt Matt Matt 02 Perfect Match 2,39

Wat vindt jij van deze dupe?5 opmerkingen

  1. Handige tip! Als ik een tweede Mac lipstick ga kopen (ik ben nog steeds ongelooflijk blij met de eerste!) dan kan ik 'm eerst een tijdje van Essence uitproberen :) Ik wilde naast deze namelijk wel een wat donkerdere lipstick als ik er nog een ga kopen, dus je artikel komt ook precies op tijd haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat grappig dat ze zo veel op elkaar lijken maar de prijs zo vel verschilt!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.