5 redenen voor het starten van een blog

28 september 2016


Hi all!
Heel veel mensen willen wel een blog maar twijfelen wel heel erg. Ik houd van bloggen dus het leek me leuk om wat redenen te delen waarom je juist niet zou moeten twijfelen om een blog te beginnen! Lees je mee?

1. Je hebt niks te verliezen!
Probeer het gewoon uit! Vindt je het uiteindelijk niet leuk is het ook niet erg, je kan gewoon stoppen, in dat opzicht is bloggen super simpel. Je begint en je kan stoppen wanneer je wilt.

2. Ontwerpen, fotograferen, schrijven
Er zijn zó veel aspecten die bij het bloggen komen kijken en dat maakt het zo creatief en leuk! Je kan je blog helemaal maken naar jouw smaak en dat vind ik super tof.

3. Zoals jij wilt
Wil een hobby zonder deadlines? Schrijf wanneer je wilt. Wil je vaste uploaddagen? Dat kan ook! Je kan het zo chill en zo lastig maken als je wilt, je hebt alles in eigen handen!

4. Tijd
Het is niet iets wat je zomaar even doet en dat is juist wat ik zo leuk vind! Als je iets zoekt waar je wel even zoet mee bent is dit ideaal. Je kan er veel tijd in stoppen en dan heb je ook nog eens een mooi resultaat!

5. Jezelf zijn
Op je blog kun je (zelfs anoniem als je zou willen) helemaal jezelf zijn. Houden nare reacties je tegen? Je kunt het allemaal uitzetten en je blog helemaal personaliseren. Dit is iets wat mij heel erg aanspreekt, op mijn blog doe ik alleen maar dingen die ik wil, niemand heeft daar wat over te zeggen!
 
Liefs,
Angela

1 opmerking

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.