Nike Air Force 1

27 augustus 2016


Hi iedereen!
In Engeland heb ik nieuwe schoenen geshopt, namelijk de Nike Air Force 1! Ik heb gekozen voor de kleur wit, omdat ik al heel lang witte Nikes wilde hebben! Ben je benieuwd wat ik van deze schoenen vind? Lees dan snel verder!

De Nike Air Force 1 bestaat al best wel lang volgens mij, waarom ik ze nu pas aanschaf? Ik denk dat ze me nu pas opvielen, en ook omdat ik op het moment heel graag witte schoenen wilde, en deze vond ik heel erg mooi.
Kwaliteit

De kwaliteit is zoals ik die van Nike verwachtte, ze lopen heerlijk! Ze zijn stevig en zitten lekker, ook heb ik nog geen blaren of pijnlijke voeten van het inlopen. Ik vind ze super mooi, het klittenband in combinatie met de veters vind ik super tof, en ook het (relatief) dunne plateau vind ik leuk en daardoor lopen ze ook heerlijk!

Combi

Ook passen ze bij veel soorten outfits, bij veel kleuren en zijn ze gemakkelijk te combineren. Bij een skinny jeans, een rok, een jurkje of een boyfriend jeans, noem het maar op!

Wit

Ja ze zijn wit! En ik hoop dat ze dat ook nog een poosje blijven haha. Gelukkig kun je schoenen ook schoonmaken dus zullen ze nog wel wit te krijgen zijn. Maar ondanks dat vind ik deze sneaker toch het allerleukst in de witte kleur!

Prijs

In Engeland heb ik ze gekocht voor ongeveer 80 pond (ik weet het niet meer helemaal zeker) In Nederland zie ik ze vaak voorbijkomen in de prijs categorie 60-100 euro.

Wat vindt jij van de Nike Air Force 1?

2 opmerkingen

  1. Ze zijn heel gaaf! En ze staan je super leuk!! Xxx Joëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super naizz! Ik heb ze oowk, alleen ze zijn te klein vgm... En niet zo wit meer :)) Maar ik heb ze ook al sinds groep 7/8 ofzo😂

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.