·Favorite Movies·

10 augustus 2016


Hi allemaal!
Ik kijk niet heel veel films, maar daarom juist heb ik eens select groepje met films die ik echt onwijs leuk vind, films die ik meerdere keren heb bekeken! Ben je benieuwd welke dat zijn?

Intouchables

Miljonair Philippe is aan een rolstoel gekluisterd. In hartje Parijs woont hij in een kast van een huis. Driss woont daar ver vandaan, in een van de grimmige voorsteden. Verdient de jonge Senegalees zijn geld niet met schimmige zaakjes, dan trekt hij wel een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Plotseling zit Driss met een echte baan opgescheept, als persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn tomeloze energie zet hij Philippe's stijver huishouden binnen de kortste keren op z'n kop. Maar ook Driss' leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Wil je lachen, veel humor, maar toch een aangrijpend verhaal? Dan is dit dé film die je moet zien. En: het verhaal is waargebeurd, iets wat het alleen maar mooier maakt!

The longest ride

Ira Levinson is eenennegentig, heeft een zwakke gezondheid en woont alleen. Als hij na een auto-ongeluk gewond in een verlaten berm ligt en bijna het bewustzijn verliest, verschijnt plotseling zijn overleden vrouw Ruth naast hem. Ira weet dat ze er niet echt is, maar klampt zich vast aan haar herinnering.

Een paar kilometer daarvandaan ontmoet Sophia bij een ­rodeo de jonge cowboy Luke. Hij lijkt in niets op de verwende jochies die ze van school kent; door hem vangt ze een glimp op van een spannende wereld waarin overleven en ­succes ­allesbepalend zijn. Ze worden verliefd en Sophia begint te ­dromen van een gezamenlijke toekomst, maar Luke draagt een groot geheim met zich mee.

Ira en Ruth. Sophia en Luke. Twee stellen die weinig met ­elkaar gemeen hebben en die worden gescheiden door levensjaren en -ervaring. En toch komen hun levens op een onverwachte manier samen…   


*De tekst komt van Bol.com  

Romantiek, liefde, een mooi verhaal, en natuurlijk: het is van Nicholas Sparks, dat is altijd goed! Dit is een hele mooie bijzondere film, met humor, verdriet, en liefde, alles zit erin!

Bride wars

Twee beste vriendinnen gaan beide trouwen, maar de trouwdag word per ongeluk op dezelfde dag gepland en beiden willen ze hun trouwdag niet verzetten. Dan komt er oorlog: om die reden krijgen ze ruzie, ze maken elkaar het leven zuur en halen slinkse dingen uit, zodat er iemand gaat toegeven....

Ik heb zo gelachen om deze film! Het is een echte meiden comedy, heerlijk om een avondje bij te ontspannen, en vooral leuk om samen met je vriendinnen te kijken!

Wat is jouw favoriete film?
 

2 opmerkingen

  1. IK ben echt benieuwd naar bride wars!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaaaah oké, je hebt inderdaad helemaal gelijk! Ik heb ze allemaal al een keer gezien en blijf ze geweldig vinden! Kus, Ruth

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.