Tips om geld te verdienen in de zomer ~Collab met Eva #4

08 juli 2016


Hi allemaal!
De zomervakantie is begonnen (voor de meeste) en natuurlijk wil je een beetje geld hebben dat je kan spenderen. Dus dan is het wel noodzakelijk dat je dingen hebt om geld mee te verdienen! Daarom geef ik vandaag tips zodat je straks lekker kan shoppen!

Bloggen
Het klinkt misschien een beetje gek, en deze optie is ook zeker niet voor iedereen weggelegd. Maar heb je een blog, en ben je een beetje in de stemming om wat geld te verdienen met je zelf opgezette minibedrijfje? Dan is dit de ideale Ên leuke oplossing!

Shop my closet
Maak mooie foto's van de kleding die je niet meer draagt, zet ze op je blog, Instagram of iets anders, en je haalt vast wat centen binnen!

Ouderwets bijbaantje
De meest logische optie is natuurlijk gewoon naar een winkel gaan, vragen of ze nog personeel nodig hebben en hup aan het werk! Je krijgt een vast loon, dus dat is altijd handig, en meestal verdiend het zo slecht nog niet!

Bruikbare make-up verkopen
Ruim je make-up stash eens flink op en ga met alles wat je niet meer gebruikt op de rommelmarkt staan en gebruik je beste verkoop praatjes om die eeuwenoude lipstick voor 4 euro te verkopen! Je hebt een leuke middag, een opgeruimde make-up lade en geld na dit gedaan te hebben!

Lay-out maken
Vind je het leuk om websites te designen? Ben je een beetje handig met code en ken je iemand die een site wil maar het niet voor elkaar krijgt? Misschien kan jij wel een website voor diegene designen! Omdat het best wat tijd vraagt (en die heb je in de vakantie!) is dat ook een goede reden om er geld voor te vragen, het is immers best een pittig klusje!

Oppassen
Ken je iemand die vaak oppas nodig heeft? En ben je dol op kleine(re) kinderen! Bied jezelf aan als oppas! Het is leuk, en je verdiend er een aardig zakcentje mee.

Probeer met je hobby geld te verdienen
Houd je van fotografie? Houd fotoshoots met mensen en vraag er geld voor! Wat voor je hobby je ook hebt, misschien kan je het omzetten naar iets waarmee je een beetje geld verdient!

Marktplaats
Ik heb het natuurlijk al gehad over dingen verkopen, zoals in de shop my closet, maar als je veel spullen hebt die je graag kwijt wilt, maar nog best wat waard zouden kunnen zijn, zet heel Marktplaats dan vol met jouw spulletjes! Wie weet stormen de kopers wel op je af en heb in een mum van tijd wat geld bij elkaar gesprokkeld!

Als je dan wat geld hebt verdiend, is het natuurlijk wel handig om dit verstandig uit te geven, daarom heeft Eva een artikel gemaakt over hoe je geld kunt besparen! Om naar haar artikel te gaan kun je hier klikken!

Welke tip vindt jij het handigst?

2 opmerkingen

  1. Hee! Superleuk artikel! Maar ik had eem vraagje, hoe kun je geld verdieneh met je blog want bij mij lukt het niet, ookal gaat het niet alleen om het geld, het is wel een leuk extraatje 😂💜

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel en ik ben nog steeds zo weg van je nieuwe header!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.