Shoutout

10 juli 2016


Hi allemaal!
Ik vind het leuk om mensen in het zonnetje te zetten, vandaag doe ik dat door middel van shoutouts! In dit artikel laat ik mensen/blogs voorbij komen waarvan ik vind dat ze een plekje op mijn blog verdienen!

Shani 
Shani is een lezeres van mij, en ze heeft vrijwillig (zonder dat ik het wist!) voor mij een header ontworpen! Ik krijg sinds ik die header heb wel eens opmerkingen dat hij heel mooi is, en dat heb ik aan Shani te danken!
 
Roos  
Roos is een trouwe bezoeker van mij, ze laat vaak een reactie achter, waar ik heel erg blij van word! Verder heeft zij ook een toffe blog (klik hierboven op haar naam) dus zeker waard om haar even te noemen in dit rijtje!
 
Eva  
Misschien kennen jullie Eva wel,  dit is namelijk het meisje waarmee ik die lange collab doe! Door de collab hebben we best wel veel contact met elkaar en ik vind haar onwijs aardig! Daarom vind ik dat ze zeker in dit rijtje thuishoort!

Lisa  
Lisa is een vriendin van mij en heeft ook een blog, en het toffe van haar blog vind ik, dat haar doel is mensen blij te maken! Ik vind dat een super mooi iets en dat maakt haar blog heel uniek <3

Wie zou jij een shoutout willen geven? Laat het me weten in de reacties!

3 opmerkingen

  1. Awh dit is zooooww lief! Dit soort artikelen moet je echt vaker doen! De dag begint gelijk vrolijk door dit artikel xx ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tsss mij niet eens noemen heah ;) grapjuh

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooh! Dankjewel Angela! Ik heb de header met plezier gemaakt! ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.