Eerste indruk: Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine Lipstick 8 Pink in confidence

12 juli 2016


Hi allemaal!
Lipsticks van YSL zijn duur, heel duur. Vergeleken YSL is MAC een budget merk haha! Want waar een MAC lipstick 19,50 kost leg je voor deze lipstick van YSL wel 36 euro neer. En bijna 40 euro voor een lipstick, nee, dat ging me te ver. Daarom stond hij ook al lang op mijn wishlist, maar kocht ik hem nooit. Maar bij Ici Paris XL was een actie waarbij je 25% korting kreeg dus ik dacht dat dit het moment was om hem te kopen, en wel met 9 euro korting! En natuurlijk ben ik heel enthousiast over mijn nieuwe aankoop dus kon ik niet wachten met fotograferen en hem op mijn blog te zetten, want zo'n duur exemplaar verdiend een plekje op mijn eigen stukje internet. 


Deze lipstick straalt luxe uit: de gouden huls met zilveren details in het midden met het logo van YSL, en daarachter de kleur van de lipstick, wauw! Je kan wel zien dat dit niet zomaar een lipstick is dat uit de kortingsbak van Kruidvat komt. Je kan zien dat je ervoor betaald!

Deze lipstick komt uit de Rouge Volupté shine lijn, een lijn met allemaal glanzende lipsticks. Ik koos voor een zachtroze kleur, eentje die ik elke dag zou kunnen dragen. Een mooi roze nude kleurtje, geschikt voor iedere gelegenheid. 


De lipstick is ontzettend zacht, glijd als boter over je lippen! Hij zit ook heerlijk, je voelt hem niet eens! Maar doordat hij glanzend is denk ik niet dat hij het zes uurtjes zal houden (zoals matte lipsticks van MAC) maar ik heb net gegeten en hij zit er nog prima op, dus ondanks de glanzende finish denk ik dat hij het goed vol houdt! Wat ik ook wel verwacht van zo'n lipstick, ik wil iets langer plezier hebben van zo'n duur product dan 1 uurtje.

De swatch laat wel goed de finish zien, het is een glanzende lipstick, dus hij is ook minder goed gepigmenteerd dan dat je een matte lipstick zou swatchen. Maar desondanks vind ik het nog niet zo heel gek, hij geeft een mooi kleurtje af, precies genoeg voor een gezonde, lieve kleur!
Het is dus zeker een aanrader wat mij betreft! Mijn eerste indruk is top en ik ben blij dat ik eindelijk een lipstick van dit merk heb gekocht, ik ga deze nog zeker vaak dragen!

YSL Rouge Volupté Shine 8 Pink in confidence kost 36 euro
Te koop bij Ici Paris XL

Wat vindt jij van deze lipstick?

4 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.