Mini shoplog Ermelo

03 juli 2016


Hi iedereen!
Sorry dat er gisteren geen artikel online is gekomen, ik kwam er niet aan toe en heb besloten dan maar 1 keer niet te uploaden. Maar vandaag heb ik weer gewoon een artikel voor jullie klaar staan en dit keer een mini shoplog! Ik heb maar 3 dingen gekocht maar ik wilde de spullen toch nog even aan jullie laten zien, kijk je mee?Het eerste wat ik jullie wil laten zien staat al ruim een jaar op mijn wishlist en kan ik nu eindelijk afstrepen: namelijk Maaike en Domenico deel 9 (liefde heel alle wonden) In mijn summer bucketlist vertelde ik jullie dat ik de hele serie van voren af aan wilde gaan lezen, inmiddels heb ik deel 1 en 2 al uit en ligt deel 3 ligt al op me te wachten, maar ik dacht dat het nu wel de ideale tijd was om deel 9 aan te schaffen en toe te voegen aan mijn collectie!

Ik liep de DA binnen en er was een leuke actie: alles wat in de zak past, 21% korting! Ik liep de winkel rond en zag niks wat me echt aansprak, dus ik liep alweer richting de uitgang, totdat ik een mini schap met RealTechniques kwasten zag! Ik wist niet dat ze daar te koop waren, en omdat ik nog een paar kwasten op mijn lijstje stonden, en ze met deze aanbieding wat betaalbaarder waren besloot ik twee kwasten te kopen: de Blush Brush en de Miracle Complexion Sponge.

Ik had al veel gehoord over de Beautyblender, de roze spons voor je foundation, maar daar tel je wel 20 euro voor neer! Dat vond ik een beetje overdreven, en ging op zoek naar dupes, die zijn er genoeg! Maar over het algemeen bleek de spons van RT wel het beste dus ik besloot die te kopen! Dus nu ligt er een knaloranje spons in mijn make-up la, en binnenkort laat ik jullie weten of deze budget dupe echt zo goed is als de mensen beweren.

Ook nam ik de Blush Brush mee, ik bracht mijn blush al een tijd aan met een (dunne) kwast van Essence, en deze volle, ronde kwast van RT leek mij veel fijner, dus deze belandde ook al snel in mijn 21% korting tas!

Binnenkort kunnen jullie reviews verwachten van de RT kwasten, ik ben ze nu aan het testen en ik verklap: mijn eerste indruk is goed!

Wat vind jij van de RT kwasten?


2 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.