·Geen nagellak·

28 juli 2016


Hi allemaal!
Ik draag momenteel geen nagellak, en dat heeft een reden! Vandaag vertel ik jullie waarom precies. Kijk je mee?

Ten eerste was ik gewoon lui. Ik had geen zin om mijn nagels weer te lakken, om vervolgens diezelfde avond te ontdekken dat mijn nagellak er alweer half afgesleten is. Ik heb nou eenmaal geen Miracle Gel dinges haha. Daarnaast merkte ik dat mijn nagels er ook onder begonnen te lijden. Ik droeg denk ik al wel een jaar non-stop nagellak, iets wat helemaal niet goed is. Ook verzorgde ik ze niet ofzo, dus mijn nagels waren wel toe aan een poosje rust. Ik merk, nu ik het een tijdje zo doe, dat ik het zoveel chiller vind! Je hoeft nooit te kijken of je nagels nog wel on fleek zijn, en je hoeft nooit moeilijk te doen om met je verkeerde hand je nagel te lakken. Love it. Ook mis ik het soms wel een beetje hoor, een mooi kleurtje kan echt wat toevoegen! Maar aan de andere kant kan geen nagellak ook niet misstaan, dus ik ben er wel tevreden mee.

Natuurlijk is dit niet voor altijd, van een mooi kleurtje op mijn nagels kan ik ook erg genieten, en natuurlijk is dit ook wel een tikje saai, dus er komt vast een moment waarop ik weer zin heb om mijn nagels te lakken. Maar het is absoluut niet iets wat ik nou voor ultieme ontspanning doe, dan lees ik liever een boek of ik ga los met make-up, dat vind ik veel leuker!

Heb jij momenteel nagellak op?

2 opmerkingen

  1. Eigenlijk draag ik nooit nagellak haha maar als ik het eenmaal op heb wordt ik er wel blij van. Maar het is zo'n gedoe en het chipt gelijk weer argh haha xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoewel ik 1,5 jaar geleden superveel met nagellak deed (en daarom zelfs m'n blog begon), draag ik het nu niet zo vaak meer. Ik vind het zo onhandig dat je tot minstens 3 uur erna voorzichtig moet zijn! Maar ik wil ze wel weer een keer lakken, want een kleurtje op je nagels kan ook heel leuk staan :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.