·DIY· Pimp je agenda

24 juli 2016


Hi allemaal!
Ik vind het super leuk om creatief bezig te zijn, en ik doe het eigenlijk ook veel te weinig! Ik zag laatst iemand op internet die haar agenda ging pimpen, ik vond dat zo leuk dat ik zelf ook aan de slag ben gegaan, kijk je mee naar het eindresultaat?

Het geheim van je agenda pimpen is washitape! Dit vrolijkt alles op en maakt alles veel leuker! Ook heb je veel keuzes in soorten washitape en kan je er helemaal mee los gaan! Wat ik nu niet heb gedaan, maar wat wel leuk is, zijn van die stempels, van die zwarte letter stempels! Daar kan je leuke teksten mee in je agenda plakken. Zelf heb ik ook gebruik gemaakt van Sticky Notes, en dan niet de gele briefjes, maar hele leuke plakkende briefjes, maar die zien jullie vanzelf wel voorbij komen bij de foto's straks! Verder heb ik nog mooie plaatjes uitgeprint en die met lijm of met behulp van washitape erin geplakt! Maar ik stop nu met vertellen, want ik denk dat de foto's veel meer zeggen!


Ik heb een christelijke agenda, de Belle agenda! Deze agenda is van HuisvanBelle, een stichting die blogs schrijft over zelfbeeld, DIY, God, Beauty en nog veel meer! Ook hebben ze een boekje en een tijdschrift, en hebben ze 1 keer in het jaar de HuisvanBelle dag! Kijk zeker even op Huisvanbelle.nl, zeker de moeite waard!

Vindt jij mijn agenda mooi geworden?

2 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.