·Back 2 School· Story Time #5

25 juli 2016


Hi allemaal!
Vandaag het eerste artikel uit de Back 2 School serie, en ik begin met mijn School Story! Ben je benieuwd naar alles wat ik te vertellen heb? Lees dan snel verder!

Ik heb in totaal op 4 basisscholen gezeten, op de eerste school heb ik alleen groep 1 gedaan, en daarna ging ik verhuizen en ging ik naar een andere school. In groep 5 zijn we tijdelijk verhuist en heb ik een aantal maanden op weer een andere school gezeten, en ging daarna weer terug naar mijn oude (2e) school. Groep 8 heb ik op weer een andere school gedaan, omdat we toen gingen verhuizen, en nu zit ik op de middelbare school.

Van mijn eerste school weet ik vrijwel niks meer, dat is zo lang geleden en ik was toen nog zo klein, ik weet dat niet meer. Van mijn tweede school weet ik wel degelijk iets! Ik heb daar namelijk 7 jaar opgezeten, dus dat weet ik nog wel goed. Ik weet ook nog, dat heel de klas (hun hadden toen al school, het was namelijk aan het eind van zomervakantie) me kwam uitzwaaien, dat was zo leuk! Ik vond het ook ontzettend lief dat ze dat kwamen doen voor mij. Nu mijn school waar ik maar heel even op heb gezeten. Ook daar weet ik niet heel veel meer van, het was gewoon leuk denk ik, ik heb daar niet echt vrienden van overgehouden, ik was toen 8 dus dan kan je ook geen contact hebben door middel van app ofzo. De school waar ik alleen groep 8 heb gedaan vond ik eigenlijk het leukst. Natuurlijk vond ik het spannend, in je eentje in een nieuwe klas komen is niet makkelijk. Maar ze waren allemaal ontzettend aardig en uiteindelijk heb ik daar mijn allerbeste vriendinnen gevonden <3

Al met al heb ik dus op veel scholen gezeten! Ik ga nu naar de 3e op de middelbare school, en ik moet nog 4 jaar dus de komende jaren zal er niet veel verandering komen in mijn school story, want als het goed is blijf ik gewoon op mijn huidige school :)

Laat me weten in de comments of je dit een leuk begin vond van de Back 2 School serie! 
 

4 opmerkingen

  1. Ja , heel leuk deze serie wel naar dat je zo vaak naar andere scholen moest maar aan de andere kant heb je wel meer mensen ontmoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, 4 basisscholen is veel! Ik heb altijd op dezelfde gezeten :P

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.