We zijn alweer halverwege 2016

03 juni 2016


Kan je het geloven? Dat het jaar nu gewoon al zo ver is?! Het gaat zo snel! Het lijkt net alsof we nog maar een weekje bezig zijn in het nieuwe jaar.

Het allergekste vind ik nog dat ik altijd denk dat ik alles wat ik dit jaar heb gedaan wel onthoud, maar omdat het zo'n routine is onthoud je alleen maar de hoge pieken en die kleine momenten waarop je denkt 'o deze grap vergeet ik nooit' je weet niet eens meer dat je op dat moment dubbel hebt gelegen met je vriendinnen.

Is dat ook niet een soort van scary? Dat je onbewust zoveel vergeet? Ik bedoel, ik weet dat ik vandaag een Frans les heb gehad, en ik weet dat ik die vorige week ook heb gehad, en in het begin van het schooljaar ook, maar dat toen iemand de klas uit werd gestuurd ben je alweer vergeten, zoveel dingen blijven je niet bij!

Daarom gaat de tijd zo snel, omdat je zoveel dingen toch een beetje onbewust meemaakt, maar ook omdat er super toffe dingen zijn die de tijd laten omvliegen, vandaar dat we nu alweer in Juni zijn belandt, bizar.

X

Angela

2 opmerkingen

  1. Ja, ik ga al weer bijna naar de 3e!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De eerste helft van 2016 is - in mijn geval - ook erg snel gegaan! De zomervakantie is gelukkig wel weer in zicht :) Ik hoop dat die wat minder snel voorbij gaat haha :P

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.