Jaloezie

01 juni 2016


Herken je het gevoel, dat gevoel dat iemand iets heeft, en jij daar al heel lang voor spaart maar het nog niet kan kopen? En dat meisje heeft het gewoon van haar ouders gekregen!

Jaloezie is iets heel geks, het sluipt in je leven, terwijl je er niks van merkt. Heel gek en geniepig. Totdat je merkt dat je toch wel heel vaak kijkt naar de schoenen van je vriendin kijkt, je betrapt jezelf erop en besluit verder te gaan met je werk, maar die schoenen laten je niet los.

Is jaloezie nodig? Nee, helemaal niet, maar je kan het beter voorkomen dan genezen. Jaloezie is rottig en je kan beter proberen stil te staan bij de dingen die je wel hebt! En zet anders een (haalbaar!) plan op om datgene wat je wilt, dan toch te kunnen kopen.

Tel je zegeningen! Een uitspraak die je wellicht wel kent maar waarvan ik altijd dacht (misschien jij ook wel) ja ja, ik heb veel, maar niet die schoenen! Vergeet dan niet wat je misschien onlangs wel gekocht hebt, of kijk een extra keer naar de dingen die jouw echt gelukkig maken!

Blijf niet hangen in de jaloezie! Ook al is die nog heel klein, wees blij met wat je hebt, wat je doet, je hobby's, je talenten, je vrienden en vriendinnen en al die andere dingen, die schoenen maken je op langere termijn heus niet gelukkiger!

X

Angela

1 opmerking

  1. Jaloezie is echt iets vevelends.... Mooie foto trouwens echt een geweldig shirt!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.