Fotografie Q&A

28 juni 2016


Hi allemaal!
Ik krijg regelmatig vragen over hoe ik foto's maak, met wat voor camera etc. Het leek me leuk om die vragen te beantwoorden, het zijn er niet heel veel, maar dat maakt niet uit. De vragen die er zijn die zal ik voor jullie in dit artikel beantwoorden!

Wat voor camera heb je?
Dit is de vraag die natuurlijk als eerste beantwoord moest worden! Ik gebruik de Canon 1200D, een super fijne, relatief goedkoop spiegelreflex model waarmee je prachtige foto's kunt maken!

Hoe maak je je outfit foto's?
Ik stel altijd de camera in, en dan drukt mijn zusje op het knopje! Ik heb geen statief dus dit is een ideale oplossing, en het geeft een mooi resultaat omdat ik dan op verschillende locaties kan fotograferen, dan alleen in mijn eigen kamertje.

Hoeveel heb je betaald voor je camera?
Ik heb deze camera tweedehands op Marktplaats gekocht, dus ik heb niet de volle mep hoeven betalen. Wil je hem nieuw? Dan ben je snel rond de 300 euro kwijt.

Welke lens gebruik je?
Ik gebruik de standaard kit lens, die zit standaard bij de camera als je hem koopt. Super handig, zo hoef je niet los een lens te kopen, en dit is mooie beginners lens!

Dit waren de vragen! Laat het weten in comments of je zo'n Q&A vaker op mijn blog wilt zien!

4 opmerkingen

 1. Awh wat lief dat je dat met je zusje doet! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leeuk! Je nieuwe layout (logo) is echt suuuper mooi! ♡♡

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig om te weten over die outfitfoto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handige informatie ik ben net zelf op zoek naar een nieuwe camera en ik denk dat ik voor de Canon 700d ga als het me lukt qua geld en zo.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.