Story time #4 Eerste keer naar MAC

23 mei 2016


Hi allemaal!
Je kent de video's vast wel, HORRIBLE MAC EXPERIENCE! Maar zijn ze echt zo horrible? Of zijn er ook goede verhalen? Ik ging naar MAC en vertel jullie hoe ik het heb ervaren!

Mijn eerste MAC product was besteld, dus die heb ik niet in de winkel gehaald maar mijn tweede product heb ik wel in de winkel gehaald! Ik had niet om advies gevraagd ofzo maar ze waren wel aardig en vroegen ook of ik hulp nodig had en toen ik om het product vroeg hebben ze dat ook gewoon netjes voor mij gepakt!

Ik ben twee keer in een filiaal in Arnhem geweest en 1 keer in Amsterdam. In Amsterdam waren ze ook heel aardig, ze deden gewoon netjes hun werk. In Arnhem was ook heel leuk, ik was toen met een vriendin en we mochten allerlei lipsticks testen en ze waren heel aardig, en we werden goed geholpen. Er liep daar een man rond en we wilden gaan afrekenen en hij zei tegen ons van hé, doe anders nog een lipstick op! Dan kan je die vandaag dragen. Dat vond ik wel tof, dat hij ons echt serieus nam ondanks dat we nog jong waren!

Ik vond het geen horrible exprience, maar natuurlijk is het bij iedere counter weer anders. Maar ja, het is en blijft personeel en daar heb je geluk mee, of niet.

Ik zou zeker aanraden om naar MAC te gaan, en als je dan toch stom personeel treft, probeer dan een andere counter want MAC zelf heeft goede producten, en in sommige counters hebben ze wel echt tof personeel dat je goed helpt!

Ben jij wel eens naar MAC geweest?

2 opmerkingen

  1. Ik zou ook zo graag eens naar de MAC gaan alleen draag ik geen make-up... Maar zo'n lipstick lijkt me gewoon best wel tof.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou zo graag een keer willen, samen gaan? haha

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.