Producten die ik niet zo vaak gebruik

29 mei 2016


Hi allemaal!
We hebben allemaal wel dingen die we niet zo vaak gebruiken, misschien omdat je het product niet fijn vind, of omdat het een speciale waarde heeft. In dit artikel laat ik jullie zien welke producten ik niet zo vaak gebruik!

Sleek matte lipcream Petal
Dit product gebruik ik niet zo vaak omdat hij te licht is, brokkelt, ongelijk aanbrengt en heel erg indroogt, dus je krijgt zo'n rimpelig gevoel op je lippen, nee, dit product is niet voor mij weggelegd!

Catrice all round coverstick
Dit was echt mijn favoriete concealer (ongeveer een jaar geleden) maar nu gebruik ik hem niet meer omdat ik vrijwel altijd vloeibare concealer gebruik, vloeibaar vind ik fijner dan een concealer in een vaste vorm! Maar qua werking is deze concealer heel goed, dit is dan ook al mijn 2e variant, en ook de kleur is heel licht! Dus echt een aanrader als je houdt van een concealer in vaste vorm.

Bourjois trio oogschaduw in 01 Gris dandy
De reden dat ik dit trio niet vaak gebruik is door de grijze tinten, ik ben meer van de bruine, chocolade kleuren, dat vind ik toch mooier! Kwalitatief is dit paletje wel heel goed.
NYC Shine in a minute nagellak 
De dekking is top, hij lakt fijn, en blijft vrij goed zitten. Waarom draag ik hem niet vaak? Omdat de kleur heel fel is! Het is een mooie koraal kleur, alleen heel fel, maar nu het zomer word ga ik hem denk ik weer meer dragen!

Welke producten gebruik jij niet zo veel?


1 opmerking

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.